Pæoner

Pæonerne er den slags blomster, som langt de fleste kender og har i deres have. Den store, smukke blomst sætter et flot præg på ethvert staudebed, som typisk er her, pæonerne hører til. På Bilka.dk finder du forskellige sorter af den klassiske blomst.

Pæon – en klassisk staude

Der er mange gode grunde til, hvorfor pæoner er en oplagt plante i ethvert staudebed. Den trofaste og stærke staude kommer igen år efter år og blomstrer smukt i de varme sommermåneder. Forkæl dine pæoner med en smule gødning i løbet af foråret og giv dem på den måde ekstra energi til en lang og smuk blomstring.

  • Når pæonerne har fodfæste i din have, er de robuste og stabile
  • De trives i de fleste jordbundstyper i sol eller halvskygge
  • Klip de visne blomster af, og nyd synet og duften år efter år

 

I det tidlige forår kan du allerede begynde at forberede sommerens blomstring. Når først frosten er ude af jorden, kan du roligt plante de eventuelt forspirerede sorter ud i dine bede. Når varmen rammer Danmark, vil du se, at de så småt begynde at skyde og blomstre. Pæonerne er en klassisk studeblomst, som findes i et hav af sorter. Fælles for dem er, at de er nøjsomme og trives i de fleste jordbundstyper. En god tommelfingerregel er, at du kan plante dine pæoner ud, når du kan stikke en spade i jorden. Så længe de ikke står i meget våd eller sur jord, men får masser af sol, vil de trives.

 

Pryd på din have med pæoner

Pæoner er en oplagt blomst, som kan skabe et farvespil i dine bede. De store blomsterhoveder gør den helt unik og svær at få øjnene fra, når først den blomstrer. De fås i forskellige lyserøde og hvide nuancer, alt efter hvilken sort du vælger. Der er ingen tvivl om, at du vil nyde synet af pæonerne, når du har plantet dem ud i din have. Mangler du værktøj til at få haveprojektet skudt ordentligt i gang, så finder du både haveredskaber og plantetilbehør på Bilka.dk.

Foruden pæoner finder du også andre blomsterløg og knolde på Bilka.dk, som kan sætte spil i dine bede.

 

Køb pæoner online på Bilka.dk

Fordelen ved at købe dine pæoner online på Bilka.dk er, at det er nemt og bekvemt for dig. Vi leverer din bestilling til døren, så alt du skal gøre er at plante dem ud i din have. Det næste skridt for dig er blot at vælge, hvilke pæoner du ønsker at pryde din have med.