Stenmel

Stenmel er en anderledes belægningsprodukt, der kan bruges til stier og gangarealer. Tag et kig på Bilka.dk's udvalg af stenmel, og find den variant, der kan bruges i din have. Foruden stenmel indeholder vareudvalget også granitskærver og småsten, samt sand og grus, som leveres i big bags lige til døren.

Hvad er stenmel?

Stenmel er et fint materiale bestående af helt finknust granit, der, som navnet antyder, næsten kan minde om almindeligt hvedemel. Stenmel har en lang række af anvendelsesmuligheder, men bruges som oftest i forbindelse med belægning på eksempelvis tennis- og petanquebaner, mellem flisefuger og som bærende lag under fliser og granitskærver. Et tykt lag stenmel kan tilmed virke ukrudtshæmmende. Stenmel giver med andre ord et solidt underlag med en hård overflade, da det pakker sig hårdt. På Bilka.dk finder du forskellige varianter, der kommer i forskellige nuancer. Stenmel kan bruges til et hav af projekter i haven.

  • Brug stenmel i stedet for fugesand mellem fliserne
  • Brug stenmel til stier i haven som fast underlag i stedet for fliser
  • Brug stenmel som fast underlag under granitskærver og fliser

 

Stenmel – et væld af muligheder

Er du i gang med at anlægge have og belægning? Vælger du stenmel, får du automatisk et væld af anvendelsesmuligheder og stenmel kan bruges forskellige steder i haven. Hvad end du vil anlægge praktiske overflader som indkørsel og gårdsplads, eller du vil skabe hyggelige stier rundt mellem havens grønne rum, så er stenmel et oplagt valg. Den hårde overflade gør det egnet til belægning, både med og uden fliser samtidig med, at den hårde overflade kan virke ukrudtshæmmende, når laget er mere end 5 cm tykt. Selvom fladen er plan og tæt, kan regnen uden problemer sive igennem.

 

Bestil stenmel på Bilka.dk i dag

Lyder stenmel som et godt alternativ til andre belægningsprodukter, som du kan bruge i din have eller indkørsel? Du kan til enhver til bestille den mængde hjem, som du skal bruge her på Bilka.dk. Vi leverer stenmel i big bags lige til døren, hvilket gør det nemt og bekvemt for dig, når du skal håndtere det efterfølgende. Og søger du yderligere inspiration til fornyelse og anlægning af haven, kan du læse mere om, hvilke varer du ellers finder til haven her på Bilka.dk