Grillriste

Sommer, sol og varme kalder på grillaftener i haven. Til det skal du naturligvis have en grill, men de gode retter kræver også, at du har en god grillrist. Du finder en løs grillrist her på Bilka.dk, hvor du kan vælge imellem forskellige typer, størrelser og udformninger.

Grillriste til ethvert grill-behov

At grille kan lyde nemt – på med kød, brød og grøntsager og hold øje med det, til det er færdigt. Men med grillriste, der er designet til specifikke formål, kan du få et meget bedre resultat. Din steak bliver lige i øjet, dit brød bliver ikke forbrændt, og du kan blive dagens grillmester i skysovs. Vores udvalg inkluderer bl.a. riste fra populære mærker som Weber og Char-Broil.

  • Grill din mad helt perfekt med specialdesignede grillriste
  • Fås i mange størrelser og udformninger til enhver grill
  • Gør det nemt at grille alverdens retter

 

Hvilken grillrist skal du vælge?

Men hvilken grillrist passer så bedst til dit behov? Der er mange riste at vælge imellem, og nogle er designet specifikt til bestemte grill-serier. Vær derfor opmærksom på, hvilken grill du har, før du går på opdagelse i vores udvalg.

  • Brødhylder løfter brødet fra grillen, så det ikke så nemt brænder på. Du får desuden også mere plads til andre madvarer på grillen.
  • Gourmet-grillriste er noget, du især finder i Weber-serien. Gourmet-ristene har en udtagelig indsats, der giver dig mulighed for at placere en tilhørende stegepande eller lignende i midten af risten.
  • Støbejerns-/steakriste er især ideelle til at grille kød. Støbejern sikrer en god varmefordeling og holder desuden varmen godt. Som ekstra luksus giver disse dig også det helt rigtige grillmønster på dine steaks.

 

Derudover finder du også enkle, funktionelle grillriste i vores udvalg, der passer til ethvert behov. Vælg en rist med håndtag for nemt at kunne flytte den, eller vælg en rist med hængslede sider til at tilføre nyt kul, imens du griller.

Du kan være sikker på at finde den helt rigtige grillrist til dig i vores udvalg. Bestil din nye rist i dag, og bliv klar til at imponere familie og venner med dine grillevner, når sommeren melder sin ankomst!