Nylon-liner

Skal fiskegrejet opdateres med en eller flere nye nylon-liner? Så skulle du kigge dig lidt om i vores brede sortiment af kvalitetsliner. Vi har dem i mange forskellige farver og diametre, så du finder sikkert en eller flere, du kan bruge. Du kan tjekke vores store udvalg lige herunder.

Nylon-liner – god allround-fiskeline

Det er vigtigt at holde dit fiskeudstyr i tiptop orden, hvis du vil have et godt resultat. Hvad enten du går benhårdt efter den helt store fangst, eller du værdsætter processen op til selve fangsten endnu højere, så er det i høj grad fiskelinen, der afgør, hvor god en fiskedag, du får. Den er med andre ord din direkte hotline til fisken. Med en nylon-line får du en fremragende allround-fiskeline med mange fine egenskaber. Den hører til i kategorien monofil-liner, som består af én enkelt heltrukket tråd.

  • Superelasticitet – strækker sig op til 30 %
  • Sammenlignet med andre fiskeliner med samme brudstyrke har nylonlinen den største knudestyrke
  • Fås i mange forskellige farver og diametre

Nylon-linen er den klassiske, oprindelige, fiskeline, som så dagens lys tilbage i 1958. Den har med andre ord over 18 år på bagen, men er stadigvæk en af de absolutte favoritter hos specielt begyndere og hyggefiskere. Den findes i mange forskellige farver og diametre, og den kan som oftest erhverves til en absolut fornuftig pris.

Hvad skal jeg vælge?

Synes du, at det er svært at vælge mellem vores mange fantastiske nylon-liner? Hvad enten du bestemmer dig for den ene eller den anden, er du garanteret et topprodukt fra en af de førende producenter på markedet for fiskeudstyr. Som lystfisker ved du naturligvis alt om, hvor stor betydning det har, at du har den rette line på stangen. Det gør vi også. Derfor finder du udelukkende kvalitetsprodukter på hylderne.

Vil du gerne have et godt overblik over vores udvalg af nylon-liner og deres forskellige kvaliteter, så tag et kig på den beskrivelse og de specifikationer, som vi har udarbejdet for hvert produkt. På den måde får du et godt overblik og kan sammenholde og sammenligne dem, så du forhåbentlig kan finde frem til din favorit.

Fiskeliner er en vigtig, men kun lille del af alt det fiskeudstyr, som du finder her i shoppen. Står du og mangler f.eks. et fangstnet, et hjul eller en praktisk fisketaske, har vi et bredt udvalg af både det og meget andet lækkert grej til fisketuren. Tag et kig, måske finder du netop det, som du har brug for.

Køb din nye nylon-line på Bilka.dk

Når du har bestemt dig for, hvilken af vores nylon-liner der skal med i fisketasken på næste fisketur, bestiller du den nemt og hurtigt online på Bilka.dk.