Selvoppustelige liggeunderlag

Shelterovernatningen eller teltturen bliver bare noget bedre, når du ligger på et selvoppustelig liggeunderlag. Find et liggeunderlag som er selvoppustelig på Bilka.dk – og tag det med under armen på næste udendørstur.

Guides til camping og telte

Skal du på camping eller telttur? Her på Bilka.dk har vi samlet en masse inspiration til ferier i det fri i vores Camping Univers. Få tips og viden om alt fra teltvalg og vandsøjletryk til pakkelister og regler for fri teltning i Danmark. 

Nyd turen med selvoppustelig liggeunderlag

Overnatningen i naturen bliver simpelthen bare en kold fornøjelse, hvis du ikke har noget ordentlig at ligge på. Og det er uanset, om det er forår, sommer, efterår eller vinter. Kulden fra jorden siver nemt op igennem din varme sovepose – og det er ikke rart, når det er tilfældet.

Kompromis er især ikke noget, du skal gøre, når det vedrører nattesøvnen. Heller ikke når du er på overnatning i det fri. Det er derfor oplagt at købe et selvoppustelig liggeunderlag, så du, vennerne eller familien får en god oplevelse med udendørslivet.

 

Kom afsted med et selvoppustelig liggeunderlag

Det bliver ikke nemmere for dig at komme afsted på tur ud under åben himmel, hvis din oppakning består af et selvoppustelig liggeunderlag. Liggeunderlagene er udstyret med en ventil, som du skal åbne, så luften selv trænger ind og puster liggeunderlaget op.

Mens dit liggeunderlag bliver pustet op, kan du i stedet lave andre ting i mellemtiden. Overnatter du i et dejligt naturskønt område, er det oplagt at snøre vandrestøvlerne og komme ud og gå lidt i området og udforske det. Og når du har haft en god nats søvn på liggeunderlaget, er det nemt at tømme underlaget for luft igen, hvis du skal videre på telt- eller campingturen.

 

Køb liggeunderlag som er oppustelig på Bilka.dk

Vågner du ikke op på et liggeunderlag i skoven eller ved vandet til lyden af fuglefløjt og bølgeskvulp, kan et selvoppustelig liggeunderlag også bruges som’ buffer’ derhjemme. For har du et liggeunderlag i gemmerne, er det nemt at hive det frem, når børnene har overnattende venner på besøg. Underlagene er nemme at rulle ud, og på Bilka.dk kan du købe dem i forskellige farver og ikke mindst i forskellige tykkelser. Er du mere til store, tykke luftmadrasser, finder du også dem online, hvor der ligeledes er andre campingting, som er oplagte at tage med på udendørsturen.