Svømmeveste

Svømmevest, sejlervest. Kært barn har mange navne. Hvad end du bruger weekenderne på paddleboardet, i kanoen, på vandski eller i kajakken, er det essentielt, at du har den rigtige svømmevest med. Du kan trygt nyde tiden i vandet, med en af vores robuste og godkendte svømmeveste, designet til et hav af vandaktiviteter.  

Sådan vælger du den bedste redningsvest

Det er altid en god idé at bruge rednings- eller svømmevest - også når du dyrker vandsport. Det er nemlig med til at øge din sikkerhed, og faktisk er det ofte også et lovkrav at medbringe en vest, når du bevæger dig ud på vandet i kajakker og på SUP boards.

Sådan vælger du den rigtige svømmevest

Pasformen er vigtig, hvorfor vestene kommer i et bredt udvalg af størrelser. Elastiske områder under armene giver en behagelig pasform, og de brede spænder holder vesten på plads, selv ved høje hastigheder.   

Husk på, at svømmeveste,kun er beregnet til vandsport nær kysten. Ved sportsaktiviteter med høj fart, som wakeboarding eller vandski, er det essentielt med en robust og tætsiddende svømmevest. Hos Bilka.dk finder altid gode svømmeveste, produceret med godkendte og robuste materialer, der tåler slid.  

 

Forskellen på svømmeveste og redningsveste 

Når du vælger en svømmevest, er det vigtigt, at du gør dig bekendt med forskellen på denne og en redningsvest. Svømme- og vandsportsveste er designet specifikt til aktiviteter tæt ved land. Svømmevesten giver dig opdrift og hjælper dig med at blive oven vande. Du kan bruge den, hvis du opholder dig i svømmeafstand til kysten.  

Skal du sejle længere ud på havet, er det vigtigt, at du vælger en vest specielt beregnet til dette. Husk også, at hvis du sejler i båd, kano eller kajek, så er det faktisk lovpligtigt at have redningsveste med ombord. Når det åbne hav kalder, finder du et bredt udvalg af redningsveste til både store og små. Til de længere ture kan energien holdes oppe med proteinrige snacks og energibarer.  

 

Oplev naturen fra vandet hos Bilka.dk  

Det er noget helt specielt at opleve naturen fra nye vinkler. Uanset om du er begynder, entusiast eller garvet, så har vi sørget for udstyr til dit næste vand-eventyr. Vi står for oplevelser til hele familien, og der ikke gås på kompromis med sikkerheden. Derfor finder du, foruden rednings- og svømmeveste, også udstyr til både korte og lange ture. Du finder blandt andet: 

 

Hos Bilka.dk er der sørget for både sikkerhed, oplevelser og komfort. Du kan trygt bestille svømmeveste lige til døren, og vi tilbyder altid ubegrænset returret, når du handler hos os.