Kosttilskud – et supplement til din kost

Der kan være mange forskellige årsager til, at du ønsker at supplere din kost med et eller flere kosttilskud. Her på siden har vi samlet et udvalg af forskellige slags kosttilskud, så du kan finde lige det, du ønsker. Gå på opdagelse i udvalget herunder og bestil online på Bilka.dk.

Hvad er kosttilskud?

  • En koncentreret kilde til næringsstoffer
  • Kan også indeholde andre stoffer med en ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning
  • Et supplement til din normale kost

Kort fortalt er et kosttilskud en koncentreret dosis af næringsstoffer eller andre stoffer med en ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning, som du kan tage som et supplement til din normale kost. De fleste kender kosttilskud som den daglige vitaminpille, men kosttilskud findes i mange forskellige former såsom tabletter, kapsler, pulver og væsker. Fælles for dem er dog, at de er beregnet til at blive indtaget i mindre afmålte mængder, og derfor markedsføres kosttilskud altid i dosisform.

Det er dog vigtigt at huske, at kosttilskud er et supplement til kosten og derfor ikke må fungere som en erstatning for en afbalanceret og varieret kost. Man bør desuden altid overholde den anbefalede daglige dosis, der er noteret på produktet. Dette er både for at opnå den anpriste gavnlige virkning, men også fordi nogle kosttilskud kan udgøre en sundhedsmæssig risiko, hvis de indtages i for store mængder.

Stort udvalg af kosttilskud på Bilka.dk

Uanset hvem du er og hvilke næringsstoffer, du ønsker at supplere din kost med, kan du på Bilka.dk finde et bredt udvalg af forskellige kosttilskud. Du kan for eksempel tage et kig på vores sortiment af vitaminer og mineraler fra kendte mærker eller se vores udvalg af fiskeolie og omega-3 fedtsyrer lige her.

Er du derimod på udkig efter et supplement til din træning, så har vi også produkterne til dig. Se blandt andet vores sortiment af proteinpulver med mange spændende smage, som du nemt og bekvemt kan bestille lige her på Bilka.dk – dit hypermarked.