Badmintonketchere

Vil du gerne i gang med at spille badminton, eller trænger du blot til en ny ketcher? Her på siden finder du forskellige ketchere til forskellige behov. Find også badmintonsæt så du kan spille med venner og familie hjemme i haven.

Derfor bør du købe en ny badmintonketcher

Om du går fast til badmintontræning eller bare gerne vil have udstyret klar til en sjov badmintonkamp med vennerne, så er det en god idé at købe en ny badmintonketcher.

Der er nemlig flere fordele i at have sin egen ketcher:

  • Ketchere fås til alle niveauer – øvede som nybegyndere
  • Det motiverer dig mere til at komme i gang med at spille
  • Optimerer dit spil betydeligt, hvis din ketcher passer til dit spil

Der er forskel på badmintonketchere. Ved at have din egen ketcher derhjemme, vil du automatisk optimere dit spil. Ved bl.a. at kende din egen ketchers stivhed og vægt samt skaftets fleksibilitet, opøver du nemlig hurtigt evnen til at lægge de rigtige kræfter og stillinger i dine slag.

Se også vores udvalg af badmintongreb og badmintonbolde, som klæder dig godt på til dine – måske – første ture på badmintonbanen.

Sådan vælger du den rigtige badmintonketcher

Der findes ikke én rigtig badminton-ketcher at vælge, da det afhænger af dit niveau og din spillestil. Men i dit valg af ketcher, kan du med fordel kigge efter to ting – vægtfordeling og fleksibilitet.

  • Vægtfordeling: Med en hovedtung ketcher er vægten flyttet mod hovedet af ketcheren. Denne type spiller de fleste med, da den er god til et offensivt badmintonspil med kraftige slag. En hovedlet ketcher giver mindre kraft i slagene, men gør det desuden nemmere at reagere, og er derfor god til defensivt spil.
     
  • Fleksibilitet: Med et fleksibelt skaft vil du kunne tilføje ekstra fart til dine slag, og med et stift skaft får du til gengæld fuld kontrol over slagene – det sidstnævnte er derfor perfekte til professionelle spillere.

Til hobbybrug er alle ketchere gode at bruge, her gælder det blot om at have et sæt klar til vindstille sommerdage i haven, så skynd dig at bestille online i dag!