Papirduge

De praktiske papirduge er et smart valg på mange tidspunkter. Især hvis der er en chance for, at der bliver spildt mad, væske eller andet, kan det hurtigt betale sig at benytte en papirdug. Se udvalget af forskellige farver og designs på Bilka.dk, og find det rette valg for dit behov.

Køb en billig papirdug til enhver lejlighed 

De fleste duge har det til fælles, at de er dekorative på bordet. På samme tid sørger de også for at beskytte dit bord mod alverdens skidt og snavs. Der findes dog mange duge, der er så flotte, at du også gerne vil beskytte dem. 

Derfor kan det være en god idé at udskifte dine fine duge med en dug af papir, hvis du har på fornemmelsen, at der kan blive spildt. Det kan blandt andet være i forbindelse med en børnefødselsdag. Her er det nemlig som regel ikke usandsynligt, at der kan blive spildt lidt saftevand og ketchup på bordet.  

På Bilka.dk kan du finde en billig papirdug til ethvert behov. Gå på opdagelse i vores sortiment, uanset om du leder efter en tynd eller kraftig papirdug. Vi har Danmarks største vareudvalg, så du har gode muligheder for at finde papirduge på ruller, der passer lige præcis til dig.  

Se også vores dækkeservietter i moderne designs. Med ubegrænset returret har du ingen grund til at holde dig tilbage fra vores skarpe priser. 

Benyt en dug af papir til de kreative dage 

Hvis du, dit barn eller din ven er den kreative type, så kan en papirdug også være en god investering. Hvad end du placerer den over en anden dug eller direkte på bordet, så beskytter papiret mod flydende lim, maling og lignende.  

Du kan af den grund lade din kreativitet få frit løb uden bekymringer for hverken dug eller bord. Er det dit barn, der folder sig kreativt ud, kan du også bedre læne dig afslappet tilbage, mens junior hygger sig.  

Eller hvad med at gøre papirdugen til en del af den kreative proces? Det kan nemlig også fungere som et stort lærred, hvor hele familien sammen kan tage del i kreativiteten. Hvis du benytter denne mulighed, kan du med fordel lægge to papirduge på. Så er du fortsat bedst sikret mod et ødelagt bord.