Servietfoldning

Sådan folder du de fineste servietter

Kender du det? Du har brugt tid på forberedelserne til en særlig festlig begivenhed, men borddækningen mangler stadig det sidste touch for at skabe den perfekte stemning. 

Løsningen er heldigvis nem: Servietfoldning. Foldede servietter kan forvandle din bordækning og tilføje et ekstra strejf af elegance og festlighed. Med vores how to-videoguide kan du nemt lære at folde servietter til jul, konfirmation, nytår, barnedåb eller andre fester.

Du behøver hverken være kreativ eller fingernem for at komme i mål med servietter foldet som et juletræ, en vifte eller til bestik. Er du klar til at tage din borddækning til næste niveau? Lad os komme i gang! 

 

Fold et juletræ

I videoen her viser vi, hvordan du kan skabe den perfekte julestemning på dit bord ved at folde servietterne som juletræer. Det er en enkel men imponerende detalje, der vil bringe ekstra magi til din julemiddag - og så er det i øvrigt en 'nem version', så frygt ej, hvis du er nybegynder. 

Fold serviet til bestik

At folde en serviet til bestik er ikke blot en elegant detalje til borddækningen, det er også praktisk. Uanset om det er en formel middag eller en afslappet sammenkomst, så kan en serviet, der er foldet til bestikket, være en prikken over i'et på dit festbord. 

Der er mange måder at folde flotte servietter til bestik på. Her kommer vi med vores to bedste bud, en 'lomme' og et 'kræmmerhus'. Se med her:

Fold en vifte

Uanset om du arrangerer en romantisk middag, et bryllup, en fødselsdagsfest eller en hvilken som helst festlig lejlighed, er servietter foldet som vifter et klassisk og stilfuldt touch til dit bord. Se hvordan du folder en vifte i videoen her: 

Fold et hjerte

Står den på Valentinsdag, bryllup, kærestemiddag eller ønsker du bare at tilføje lidt romantisk stemning til enhver festlig begivenhed, så er servietter foldet som hjerter den ultimative måde at sprede kærlighed ved bordet. Se i videoen nedenfor, hvordan du nemt folder servietter til de sødeste hjerter.

Andre idéer til servietfoldning

Der er et hav af muligheder, når det kommer til at folde servietter, og kun kreativiteten sætter grænser. Her kommer et par andre idéer til servietfoldning - f.eks. en serviet foldet som et jakkesæt, der er oplagt til konfirmation og nytår eller en klassiker, som aldrig går af mode...

 

Alt i servietter

Uanset om du leder efter servietter der er ensfarvede, store, små, er til bestemte højtider eller har særlige motiver på sig, så finder du et bredt udvalg af festlige servietter her på Bilka.dk. Dæk det fineste festbord med flotte servietter og hav en alletiders fest.

Inspiration til livets fester

Skal du holde fest? Så er det lige her, du finder alverdens inspiration. Få idéer, festtips, opskrifter og meget mere, uanset om du skal planlægge nytår, barnedåb, konfirmation eller noget helt fjerde, så finder du alt du skal bruge til at skyde festen i gang her. 

Køb alt til festen her

Festartikler og pynt