Æsker

En æske kan være meget mere end blot en simpel opbevaringsform. På Bilka.dk finder du et varieret udvalg af DIY-æsker, som du kan pynte og sætte dit eget personlige præg på. Brug det som dekorativ opbevaring eller en unik gaveæske. Bliv inspireret af udvalget herunder.

Udfold kreativiteten med DIY-æsker

Synes du og dine børn også, at kreativ leg bare er helt fantastisk? I så fald kan en pynt-selv-æske være en oplagt mulighed til jeres næste hobby DIY-projekt derhjemme. Mal, klister, tegn, og udsmyk de forskellige æsker, som netop du vil. Om du går all-in på glimmer, svinger penslen med akrylmaling i alle regnbuens farver eller går en helt tredje vej, er det kun fantasien, der sætter grænser. 

De fine - og ikke mindst unikke - æsker, som du eller dit barn selv har designet, vil være den oplagte dekoration samt opbevaring til hjemmet, hvor I kan have alt fra almindelige nipsgenstande til personlige ejendele i. Skal du i stedet til fødselsdag, bryllup eller andet, hvor du har brug for at bringe en god og præsentabel gave, kan du også bruge den dekorerede DIY-æske som en helt særlig gaveæske, der helt sikkert vil blive lige så værdsat som indholdet. 
 

Find den perfekte æske til dit kreative projekt

Her på siden har vi samlet flere særlige æsker, som blot venter på at nyde godt af dine kreative evner. Hos os finder du både rektangulære og runde æsker, en lille skøn skattekiste i træ, æsker med flotte motiver samt eksplosionsæsker, der - ligesom navnet antyder, gemmer på en sand eksplosion af mindre æsker og små lommer. Det er ideelt som en kombineret gave og kort.  

Vores æsker fra Melissa & Doug, der forestiller forskellige fine motiver, er smarte kits, som gør det nemt at dekorere æsken med blandt andet maling, glitterlim og dekorationssten. En pensel er tilmed inkluderet. Valgmulighederne er mange, og det samme er de mulige formål. Ligegyldigt om du vil bringe lidt ekstra kreativitet ind i hverdagen og fylde hjemmet op med personlige dekorationer, eller om du mangler en gaveæske eller blot en aktivitet til regnfulde dage, finder du nok en passende DIY-æske til anledningen.