Glimmer

Leder du efter tegneredskaber eller anderledes legetøj til børn? Eller skal du selv dekorere invitationer, bordkort, tegninger eller lignende? Så er glitter og glimmer noget for dig! Med glitter og glimmer kan du give det meste et festligt udtryk, ligesom det er både sjovt og anderledes at lege med.

Pynt dine kort med glitter og glimmer 

Glitter og glimmer er for både voksne og børn, og du kan derfor roligt gå på opdagelse i udvalget på Bilka.dk. Vi har alt fra løs glitter til glitterlim, -tusser og -tape, så du kan finde lige dén type, som du bedst kan lide at arbejde med.  

Er du klar på at pynte med glitter, så kast dig endelig ud i det. Du kan pynte: 

  • Bordkort 

  • Invitationer 

  • Tegninger 

  • Kort til specielle anledninger 
     

Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser

Hvis du skal til eksempelvis barnedåb, bryllup eller konfirmation, kan du enten lave eller købe et kort, du kan skrive i. Du kan herefter pifte kortet op med farverig glimmer og glitter, så kortet udstråler fest og glæde fra det sekund, modtageren åbner det. Glitter og glimmer kan nemlig sætte et smil på de flestes læber.
 

Leg med glitter og glimmer - for både voksne og børn 

Ligesom du kan pynte med glitter, kan du også lege med det. Glimmer og glitter er sjovt og anderledes end de klassiske farveblyanter. Du og børnene omkring dig, får lov til at være kreative på nye måder. Der kommer måske 3D-effekt på tegninger, fordi glitteret stikker op fra papiret, og du kan blande og mikse din glimmer, så du får nye og anderledes farver. 

Er du på udkig efter andre former for kreativt legetøj? Så slå dig endelig løs. På Bilka.dk har vi et stort udvalg af både klassisk og kreativt legetøj for børn - som du som voksen selvfølgelig også må bruge. Vi er mere end bare en butik - vi står for oplevelser til hele familien.