Glimmerlim

Skal der lidt ekstra glitter på hverdagen? Med glimmerlim kan både du og dine børn hurtigt skabe flotte kunstværker derhjemme. På den måde kan selv en grå dag blive fyldt med lidt ekstra magi. Se det brede udvalg af glimmerlim i alle regnbuens farver på Bilka.dk.

Opdag de mange fordele ved glimmerlim 

Når kreativiteten skal på banen kan der være behov for mere end blot en blyant og hvidt papir. Især børn i en ung alder kan måske hurtigt føle, at det bliver kedeligt uden lidt ekstra farver og pynt. Heldigvis kan du let gøre oplevelsen endnu mere spændende for enhver ved brugen af glimmerlim. Det er nemlig en helt særlig type lim, der ikke nødvendigvis skal bruges til at klistre noget sammen. Brug i stedet limen til at tegne med, så kunstværket får både farve, tekstur og glimmer. 

Der er også andre måder at få glæde af glimmerlim på. Selvom der allerede er glimmer i limen, så kan du måske overveje at lade dit barn eller dig selv drysse lidt løs glimmer ovenpå limen. Dermed kan du tilføje flere farver og på den måde skabe dit eget unikke kunstværk. Samtidig kan du også lime andre ting fast på papiret, æsken eller hvad der ellers skal dekoreres. Hvad med eksempelvis at tilføje lidt fine pailletter? Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du giver dig i kast med glimmerlim. Og med ubegrænset returret kan du roligt lade dig friste af de mange muligheder på Bilka.dk. 

 

Skab gode minder med dine nære

Uanset om du hjælper dine børn med at finde deres kreative side frem, eller om du har lyst til at hygge med et par venner, så kan lidt tuscher, glimmerlim og karton være en god aktivitet. Du har mulighed for at hjælpe dine guldklumper skabe kunstværker, du selv kan hænge op på køleskabet. Eller hvad med at lave et flot kort til bedsteforældrene, så de stolt kan vise deres børnebørns kunst frem? 

Sætter du dig sammen med et par venner, kan du fortsat nyde et par hyggelige timer. Måske prøver du at lave flotte indbydelser til fødselsdag? Eller også kan det være, at du blot øver dig på dine tegnetalenter? Lige meget hvad er der mulighed for at skabe skønne minder, som du nemt kan mindes, når du finder jeres projekter frem.