Træningsbænke

Træningsbænke – lav styrketræning hjemme hos dig selv Med en træningsbænk er det let at lave styrketræning hjemme i din egen stue, i gæsteværelset eller i kælderen – du sparer transporttid til og fra fitnesscenteret, og du kan i stedet udnytte tiden på effektiv træning af din krop.

Tilbage til træningsudstyr >

 

 

29 produkter
Polsterede sæde, ryglæn og curlpude
1.424 kr.
Maks vægt: 100 kg.
699 kr.
Vægte ikke inklusiv
999 kr.
Vægte ikke inklusiv
1.444 kr.
Vægte ikke inklusiv
1.999 kr.
Har en solid stål platform
929 kr.
50 kg vægte
3.899 kr.
Passer til både 30 og 50 mm vægtskiver
4.444 kr.
TITAN LIFE Homegym er et stabilt og kraftfuldt homegym.
4.499 kr.
Homegym med 100 kg plastic vægte.
5.699 kr.

Styrk hele kroppen på en træningsbænk

Det er ikke uden grund, at de fleste træningsbænke i fitnesscentrene ofte er optaget. Antallet af øvelser, som du kan lave på netop træningsbænken, er nemlig stort. Nogle træningsbænke træner bestemte dele af kroppen, fx maven, mens andre giver dig mulighed for at styrke forskellige muskelgrupper. Med enkelte bænke kan du lave helt op til 45 forskellige øvelser, hvilket giver dig rig mulighed for at variere din styrketræning i det uendelige.

Ved at investere i din egen træningsbænk behøver du ikke stå i kø og deles med fitnesscenterets (mange) andre medlemmer, når du skal bruge træningsbænken. Du kan have den i din helt egen stue og udføre træningen derhjemme. Det betyder også, at du kan slippe for at skulle betale den ofte dyre månedlige medlemspris til fitnesscentret. Træningsbænken er med andre ord en fremragende investering, der både styrker fysikken og økonomien!

  • Få styrket alle kroppens muskelgrupper
  • Lav et væld af forskellige øvelser
  • Spar penge på fitnessmedlemskabet og træn derhjemme på din egen træningsbænk

Her på Bilka.dk finder du et stort udvalg af træningsbænke til den effektive hjemmetræning. Der er både simple træningsbænke men også lidt mere avancerede maskiner at vælge imellem i forskellige prisniveauer. Til nogle maskiner medfølger der også instruktions-dvd'er, så du kan komme godt i gang med at bruge din træningsbænk på den bedste og mest effektive måde. Køb en træningsbænk eller maskine online på Bilka.dk i dag.

Husk at indstille din træningsbank korrekt

Alle træningsbænke kan indstilles, så de passer netop til din krop, og derved får du det størst mulige udbytte af træningen. Det er vigtigt, at du sørger for at få indstillet din træningsbænk korrekt, så du undgår skader ved forkert brug. Til nogle af vores træningsbænke medfølger der vægte, og på andre er det din egen kropsvægt, der skaber modstanden. Du kan læse meget mere om konstruktionen på de enkelte træningsbænke.

Mere og bedre træning – køb en træningsbænk i dag

Find din favorit iblandt de mange modeller her på siden, og bestil en træningsbænk hjem til træningen i dag. Du kan også købe flere og skabe dit helt eget træningscenter, såfremt den plads, du har til rådighed, tillader det. Vil du også gerne vide mere om effektiv styrketræning? Få gode råd og brugbare fif til træningen her, hvor du kan læse om 10 kontante gevinster, som styrketræning giver dig – og bliv ikke mindst klogere på, hvordan du får det bedste ud af din styrketræning.