Gaveideer til konfirmationen
Gaveideer til konfirmationen

Find og bestil den helt rigtige konfirmationsgave

Om du er mor, søster, ven, studiekammerat eller kollega til en snarlig konfirmand, så kan du med fordel finde og bestille den perfekte konfirmationsgave på Bilka.dk.

Gaveideer til konfirmanden

Du har via vores webshop mulighed for at shoppe alt fra elektronik og droner til møbler og dufte til den heldige konfirmand. Med et så stort udvalg kan du med garanti finde en gave, som vil falde i god jord hos den mandlige eller kvindelige konfirmand. Shop konfirmationsgaver på nettet og få dem leveret lige til døren. Det bliver ikke meget nemmere. Nedenunder har vi giver vores bud på gode bud på gaveideer du kan give konfirmanden til den store dag.

Apple til konfirmanden

Det perfekte makkerpar til den aktive konfirmand.
Gaver, der snakker endnu bedre sammen. 5,8" Super Retina-skærm. iPhone X redefinerer alt det, vi kender. Og med Apple Watch kan du holde aktivitetsniveauet oppe. Se det store udvalg af iPhones lige her.
4K HDR. På en skærm i nærheden af dig.
Udforsk Apple TV. Apps har frigjort fjernsynet. HBO Nordic, Netflix, DR TV og iTunes - apps er godt på vej til at blive måden, vi ser TV på i dag. Og med App Store på Apple TV er der masser at på opdagelse i. Se udvalget af Apple TV her.

Få inspiration til konfirmationsgaven blandt Bilkas mange forskellige kategorier

Få inspiration til konfirmationsgaven her