Effektforstærkere

Til den ypperste lydkvalitet inden for hifi skal du bruge en effektforstærker. En hifi-effektforstærker øger effekten af forstærkerenheden i dit hifi-system og kan samarbejde med andre forstærkere i systemet - også integrerede forstærkere i aktive højtalere og subwoofere. Vælg en i god kvalitet her på Bilka.dk.

En hifi-effektforstærker skaber topkvalitet

En effekt-forstærker er den forstærker, der lige sørger det lille ekstra, der gør den store forskel. Du kan tilslutte din hifi-effektforstærker til alle andre typer forstærkere og opnå den optimale lydoplevelse fra dit hifi-system.

  • Samarbejder ubesværet med andre forstærkere
  • Giver dit hifi-system et ekstra skub opad i kvalitet
  • Optimerer din integrerede forstærker i højtalerne

Din effektforstærker til hifi kan tilsluttes dit hifi-system og samarbejde med evt. andre eksisterende forstærkere uden problemer. Målet for tilslutning af en effektforstærker er sublim lyd i dit allerede gode hifi-anlæg, og har du aktive højtalere eller subwoofer med integreret forstærker, bliver dennes funktion blot effektiviseret via en ekstra hifi-effektforstærker.

Relevante ting at vide om en effektforstærker

Fordi en hifi-effektforstærker er den enhed, der gør lyden fra dit hifi-anlæg til det ypperste, er det relevant at kende til nogle fakta omkring denne type forstærkere.

  • Navnet effektforstærker bliver ofte forkortet PA fra engelsk Power Amplifier, AMP Poweramp eller blot power-amp. Alle betegnelserne refererer til den type hifi-forstærkere, som vi i vores online udvalg kalder for effektforstærker. Forstærkertypen hedder effektforstærker, fordi den øger effekten af forstærkerenheden i dit hifi-system.
  • Tilslutning af din effektforstærker kan ske via lydkabler eller trådløst via Bluetooth. Ved Bluetooth-tilslutning skal din hifi-effektforstærker have indbygget Bluetooth-funktion. Hvis du anvender lydkabler, er det relevant at tjekke, om forstærkeren er til jack-, phono- eller HDMI-stik.
  • Impedans er den specielle betegnelse, der fortæller dig om dine højtalere passer til din forstærker. Impedans ved en effekt-forstærker ligger typisk mellem 4-16 ohm. Kompatibiliteten mellem dine hifi-højtalere og din forstærker betyder noget for strømforbruget og dermed ydeevnen i dine enheder.

Gå på opdagelse i vores online udvalg af effektforstærkere her på Bilka.dk, og skab sublim lyd i dit hifi-univers. Vi har alt du skal bruge – med Danmarks største vareudvalg, er vi dit hypermarked.