4K UHD film

4K UHD er det nyeste skud på stammen af filmkvalitet. Det er 4 gange så flot opløst som Blu Ray formatet, og indeholder udover overlegen billedkvalitet også en fantastisk lydoplevelse. Her er virkelig fokuseret på nuancer, klang og skarphed! UHD 4K er selvsamme format, som det de bruger i de nyeste biografer, og tillader de flotteste billeder, på selv det allerstørste lærred, eller på den største hjemmebioskærm. Se vores store udvalg af 4K UHD film herunder.

Hvad kræver det at se 4K UHD?

Du skal som udgangspunkt have et 4K TV og en afspiller. Denne kan enten være en X-Box One S eller X, eller en 4K UHD afspiller. Hvis du ikke har en af disse, eller går og overvejer om du skal købe dette nye lækre udstyr, så kan du roligt købe dine film på 4K UHD. De indeholder nemlig alle sammen en Blu Ray disc som kan afspilles på en normal Blu Ray afspiller, og så er du forberedt til at se din UHD film, når udstyret er hjemme!

Hvorfor købe 4K UHD?

Først og fremmest fordi det er et overlegent filmformat – frmetidens filmformat. Det indeholder 4 gange så flotte billeder og alle bevægelser, panoreringer og ikke mindst lyddetaljer, fremstår flottere end nogensinde før. Studioerne Fox, Paramount, Warner, Universal og Sony, investerer massivt i udbredelsen af formatet, og udgiver de fleste nye film, samt de bedste klassikkere i 4K UHD.

4K UHD klassikere – hvordan det?

Studioerne bruger tusindvis af timer på at restaurere de gamle masters, så de opfylder kravene til 4K UHD. Dette er en bekostelig affære, men når man ser resultatet forstår man hvorfor! Bilka har et bredt udvalg af de bedste klassikkere på markedet, så det er bare om at gå på opdagelse i det spændende sortiment, hvadenten du efterspørger Harry Potter eller Spider-man!