Løbeure

Her på siden finder du praktiske løbeure med funktioner, der kan gøre træningsturene nemmere og mere bekvem. Se vores udvalg af løbeure, der kan bruges af både motionist og elitesportsudøvere.

Et løbeur til alle

Vi har løbeure til alle, der elsker at holde sig i form, og som gerne vil holde styr på deres træning. Hvad enten du er motionist – nybegynder eller øvet – eller elitesportsudøver, så har vi et ur, der er gearet til dine behov. Man kan være seriøs på flere plan.

Med et træningsur får du et praktisk og funktionelt ur, der hjælper dig med at målrette din træning. Du får med andre ord et fantastisk redskab før, under og efter træningsturen.

  • Vælg mellem flere modeller og design fra førende brands som Garmin, Fitbit og Samsung

  • Findes med mange forskellige funktioner til både motionisten og elitesportsudøveren

  • Fås i flere prisklasser

Løbeur, træningsur, sportsur, aktivitetstracker og GPS-ur – kært barn har som bekendt mange navne. Det gælder også for denne type ure. Hvad enten du kalder det det ene eller det andet, får du et virkeligt lækkert ur med et væld af funktioner i forhold til dit aktivitetsniveau.
 

Et ur til træning og hverdag

Et løbeur kan nemlig bruges til meget andet end løbeturene. Det kan bruges, når du tager dig et par baner i svømmehallen, og når du stiger på cyklen og spænder hjelmen, men også som skridttæller i hverdagen og til at holde øje med pulsen og kalorieforbrændingen. Det er op til dig, hvilke funktioner du ønsker – vi har ure, der dækker de flestes behov.
 

Hvilket løbeur skal du vælge?

For at gøre det nemt for dig at finde frem til det bedste løbeur, finder du praktiske informationer om tekniske detaljer og funktioner under henholdsvis "beskrivelse" og "specifikationer" ved den enkelte model. Det eneste, som du skal gøre, er at forholde dig til:

  • Dine behov: Gennemgå eventuelt de enkelte ure med et stykke papir og en blyant i hånden, og skriv de funktioner ned, som du finder relevante i forhold til din træning.

  • Prisklasse: Vi har ure i flere prisklasser. Uanset, hvilken model du vælger, er du garanteret høj kvalitet.

Vi har også aktivitetstrackere til børn med funktioner som aktivitets-, skridt- og søvnregistrering. Tjek selv udvalget af aktivitetstrackere eller er det måske et smartwatch du er på udkig efter, så finder du det også her på Bilka.dk.
 

Køb dit nye løbeur på Bilka.dk

Når du har fundet frem til din favorit, bestiller du den nemt og bekvemt online på Bilka.dk, og så sørger vi for levering direkte hjem til dig på din adresse. Husk, at du som sædvanlig har ubegrænset returret, hvis du skulle fortryde dit køb.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til løbeure