Tørrestativer

Find det helt rigtige tørrestativ, som passer til dine behov – så får du tørret dit tøj på den mest skånesomme måde. Her hjælper vi dig med at vælge det optimale tørrestativ, som kan opstilles både indendørs og udendørs. Vi har mange forskellige modeller. 

Tør dit tøj på et tørrestativ

Tøjet bliver ikke slidt på samme måde, som ved brug af en tørretumbler. Det er nemt at folde et tørrestativet sammen og pakke det væk, når det ikke bruges.

Med eller uden tilbehør

De fleste tørrestativer leveres uden tilbehør. Men vælger du en topmodel, kan du få en række praktiske ekstragoder, som er værd at tage med. 

 

Kvaliteten af de forskellige tørrestativ og hvad de betyder for dig

Tørrestativer fås i mange prisklasser, og der er ingen grund til at ofre mere end højst nødvendigt. Et billigt tørrestativ kan sagtens være den perfekte løsning, hvis du kun tørrer indendørs og ikke har et meget stort tørrebehov. Prisbillige tørrestativer har normalt krydsede ben, mens dyre tørrestativer ofte har parallelle ben.

Hvis du vil kunne tørre tøj udendørs i haven eller på en altan, kan du med fordel vælge et tørrestativ med parallelle ben, for det står mest stabilt – især når vingerne er slået ud.

De dyrere modeller kan som regel også rumme mere tøj. Desuden har de få eller ingen svejsninger og er derfor mere holdbare – og mere hårdføre, når du tørrer tøj udendørs. Til udendørstørring skal du desuden vælge et tørrestativ, hvor eventuelle plastdele er i UV-resistent materiale. Det vil fremgå af produktbeskrivelsen. 

 

Køb dit nye tørrestativer online på Bilka.dk

Hos Bilka.dk er der ikke langt fra tanke til bestilling. Læg blot din ønskede tørrestativer fra sortimentet i kurven, og betal ved kassen, inden du gennemfører din ordre. Gå på udgik og find din foretrukne model online her på siden, og bestil den hjem i dag.