Routere

Optimér dit WiFi netværk med en trådløs router og få lynhurtig hastighed og lang trådløs rækkeviddde på alle dine enheder. Se vores store udvalg af routere og find en router, der passer til dit behov lige her.

Optimér dit netværk med en router fra Bilka.dk

En router er en lille boks, som deler din internetforbindelse og dermed lader flere enheder være på nettet samtidig. Det sker oftest gennem en trådløs router, så du slipper for at være online ved hjælp af lange kabler og irriterende ledninger.

En trådløs router lader alle inden for signalets rækkevidde bruge netværket ved at omdanne forbindelsen fra internetstikket til et radiosignal. På den måde undgår du at skulle tilslutte routeren med kabler. Med en trådløs router kan du gå online på alle dine enheder, for eksempel: TV, mobiltelefon, PC, printer og eksterne harddiske.

Mange oplever problemer med et svækket signal de steder i boligen, som ligger længst væk fra den trådløse routers placering. Dette kan afhjælpes ved at købe en range extender – også kaldet en WiFi-rækkeviddeforlænger. Range extenderen sættes i en stikkontakt og forøger rækkevidden på WiFi-netværket ved at opfange og derefter forstærke signalet fra routeren. Du opnår dermed en bedre internetdækning i hele huset.

Find en router, der passer til dit behov

Når du skal købe en router og er på udkig efter en model, der passer præcis til dit behov, kan du med fordel have en række punkter med i dine overvejelser:

  • Hvor hurtig er din bredbåndsforbindelse?
    Har du en meget hurtig internetforbindelse, skal du være opmærksom på at købe en router, som kan give dig fuldt udbytte af dit internetsignal. Køber du en svagere router, kan det have den konsekvens, at hastigheden på dit internetsignal bliver svækket.

  • Hvor mange personer skal gøre brug af routeren?
    Jo flere personer, der skal være koblet op på routeren, jo kraftigere en router skal du købe.

  • Hvor lang rækkevidde skal routeren have?
    Skal routeren dække et stort område, kan du med fordel købe en range extender, som kan forlænge signalets rækkevidde.