Mesh Wi-Fi

Mangler du stærk og lynhurtig Wi-Fi i hjemmet? Så bør du overveje at få Mesh WI-FI. De fleste folk synes, det er irriterende med langsomt internet, der ikke fungerer. Med Mesh WI-Fi kan du nemt få stærk forbindelse til internettet. Find den bedste variant til din familie på Bilka.dk.

Hvilken Mesh Wi-Fi skal du vælge?

Stærkt WI-FI er blevet en vigtig del i de danske hjem. De fleste danskere værdsætter nemlig en god forbindelse. Her giver Mesh WI-FI lynhurtig og stærk forbindelse til alle i husholdningen. Med denne variant skal du altså ikke bekymre dig om langsomt internet, selvom der er flere på samtidig.

Vi tilbyder Mesh Wi-Fi i flere pakkeløsninger. Du kan både finde Mesh Wi-Fi i pakker med én, to eller tre enheder, alt efter dit og familiens behov. Har du et stort hjem, kan du købe en pakke med tre enheder, der kan dække op til 4.000 kvadratmeter og levere forbindelse til op til 100 enheder. Har du et mindre hjem, kan du sagtens have en eller to enheder forbundet.

Mesh Wi-Fis smarte system

Vores Mesh Wi-F enheder er designet med et smart system, der gør det muligt for dig at få en stærk dækning over hele hjemmet. Derudover arbejder Mesh WI-FIs enheder sammen om at danne et forenet netværk under samme netværksnavn. Det betyder, at enhederne automatisk skifter mellem hinanden, så du altid har den bedste og hurtigste forbindelse.

Mesh Wi-FI med forældrestyret funktion

Med Mesh WI-FIs forældrestyring bliver det muligt for dig som forælder at have fuld kontrol over dine børns forbrug af hjemmets trådløse internet. Her kan du både begrænse online-tiden og blokere upassende internetsider.

Alt, du skal gøre, er at downloade Deco-appen i App Store. Derefter fører Deco-appen dig udførligt gennem processen, og gør installering af forældrestyringen let som en leg.

Køb din nye Wi-Fi mesh på Bilka.dk

Trænger du også til en ny IPad eller en moderne Android Tablet, du kan forbinde til vores kvalitets Mesh Wi-Fi? På Bilka.dk har vi et stort udvalg af tablets og IPad, som nemt og hurtigt kan blive forbundet til en eller flere af Mesh Wi-Fis enheder i hjemmet.