Netværksadaptere

Der kan være mange forskellige grunde til, at du er på udkig efter en ny netværksadapter til din computer. Måske er den gamle brændt sammen, eller måske er den ikke kompatibel med det, dit internet kræver for at kunne fungere optimalt. Se vores udvalg af netværksadaptere herunder.

Køb en netværksadapter til både den stationære og bærbare

Når du vælger en netværksadapter for at få din computer til at kommunikere optimalt med din router, så betyder det, at du kan opnå trådløs forbindelse til alle enheder, der kan tilsluttes adapteren. Det giver dig mange fordele:

  • Du kan frit bevæge dig rundt og holde forbindelsen
  • Du får den bedste forbindelse til alle netværk
  • Du behøver ikke at investere i en ny computer

Hvad enten du har en stationær eller en bærbar, så kan det blive nødvendigt at investere i en ny netværksadapter – heldigvis behøver du ikke at være specielt teknisk anlagt for at tilslutte adapteren og komme på nettet. Hos Bilka.dk har vi et stort udvalg af modeller, så du kan finde den, der passer til netop din computer. Derudover finder du også de bedste mesh wi-fi og routere, så du kan komme let og hurtigt på nettet, lige når du ønsker det.

Netværksadapter – USB eller kort?

Når du skal vælge, hvordan din nye netværksadapter skal forbindes til computeren, kan du vælge mellem en USB netværksadapter eller en netværkskort, som skal sættes ind i selve computeren, ligesom et grafikkort eller lignende – begge varianter findes både til ethernet og til trådløse forbindelser. Når du skal vælge, kan du overveje følgende:

  • USB netværksadapter kan bruges på din stationære og din bærbare computer. Den er et must, hvis din bærbare ikke har en LANport. Løsningen er også perfekt, når du bare gerne vil have en nem løsning, som ikke kræver den store installering, men giver dig en hurtig opkobling og et stærkt signal.
  • Netværkskort er billigere end USB. De fås som PCI kort eller PCI Express kort. Husk at tjekke din computers PCI sockets for at vælge det rigtige kort.

Se vores store udvalg herover, og bestil din netværksadapter i dag!