Powerlines

Prøv powerlines hvis du også er godt træt af at miste signalet til internet, når du kommer for langt væk fra routeren. Udnyt elnettet til at fordele din internetforbindelse i hele huset og slip for signalfri zoner. Se udvalget af powerlines herunder.

Få en god forbindelse og færre kabler med powerlines

Med trådløst wi-fi på adressen er oddsene store for, at du oplever, at din forbindelse er dårligere – eller måske helt forsvinder – nogle steder i huset end i andre. Måske løser du det med kabler, eller måske har du bare en rigtig stor tålmodighed, når din serie loader med sneglefart, med powerlines slipper du for det hele. Du får:

  • En stærk og jævnt fordelt forbindelse i hele huset
  • Færre kabler, der roder bag møbler og på gulvet
  • Større frihed til at gå på nettet, hvor og hvornår du vil

 

Din internetforbindelse er sædvanligvis ikke lige kraftig overalt i huset – men du betaler det samme, lige meget hvor du sidder, så hvorfor ikke få det optimale ud af det?

Hos Bilka.dk finder du et godt udvalg af forskellige powerlines, der kan tilsluttes direkte til din stikkontakt og hjælpe dig af med frustrationerne over dækningsfri zoner i huset.

Hvornår skal du vælge powerlines?

Wi-fi er stort set uundværligt i dag, og vi vil gerne kunne komme på nettet, hvor og når vi ønsker det. I visse tilfælde kan en powerline hjælpe dig med at gøre din forbindelse stærkere og sørge for, at den dækker hele huset i samme grad.

  • Du kan bruge powerlines, hvis din wifi-router ikke er nok til at skabe dækning i hele dit hjem, og der ikke er trukket ethernetkabler.
  • Powerlines er også anvendelige, hvis du ønsker at tilslutte enheder, der ikke understøtter trådløst wifi.
  • Overvej powerlines, hvis du ønsker en hurtigere forbindelse til hjemmekontoret, men ikke har en ethernetudgang.

Tag et kig i vores udvalg af både routere og netværksadaptorer  og få det bedste ud af din internetforbindelse. Hos Bilka.dk finder du altid det hele under samme tag – shopping har aldrig været lettere.