Netværk switches

Har du flere enheder i hjemmet, der har brug for internetadgang med  kabel? Med en netværks switch kan du få flere LAN-porte, så du nemt kan forbinde dit LAN-kabel til dit TV, spillekonsol og computer - helt uden at gå på kompromis med din internethastighed. Læs gode råd herunder, og bestil i dag.

Få internet på alle dine enheder

Er der noget mere frustrerende, end hvis dit trådløse netværk pludselig ikke virker? Med en kablet internetforbindelse - såkaldt netværk switch - kan du bedre undgå dette og dermed nyde dit lynhurtige netværk på bedste vis. Et LAN-kabel vil altid være den mest stabile forbindelse, da der på et WiFi-netværk kan opstå afbrydelser. Det kan være på grund af tykke vægge, møbler og signalstøj.

Med en LAN-switch kan du forbinde flere af dine enheder med et LAN-kabel. Det vil sige, at du tilslutter din internet-switch til din trådløse router for derefter at kunne føre flere kabler ud til dine mange enheder. På den måde vil du ikke opleve udfald på dit signal, og du bliver ikke afbrudt i din yndlingsserie, eller når du arbejder.

Hvor mange LAN-udgange har jeg brug for?

I vores sortiment kan du finde nye switches, der har flere udgange. Antallet af LAN-porte afhænger af, hvor mange enheder du skal forbinde. Du kan med fordel vælge en model, som har lidt flere udgange end enheder, du har, da du på den måde er sikret, hvis du pludselig har brug for en ekstra udgang. Det kan nemlig være, at du for eksempel gerne vil sætte et LAN-kabel i dit nye fjernsyn, i et par fede højttaler eller i den lynhurtige computer.

Har du en netværks switch i overskud, så kan du også sætte to switches til hinanden. På den måde får du flere udgange, og du har større mulighed for at tilslutte dine mange enheder. Du bør dog være opmærksom på, at hvis du forbinder flere switches, så kan det forringe hastigheden på dit internet, da signalet skal igennem flere led.

Kommer du til at vælge en model med for få udgange? Så tilbyder vi på Bilka.dk også ubegrænset returret. På den måde kan du svinge forbi dit nærmeste Hypermarked og dermed finde den helt rette switch.