Call of Duty

Er du på udkig efter den sidste nye udgave af Call of Duty? Spillet har flere gange fået titlen som "Årets spil ", så det forstår vi godt. Du finder det anerkendte og populære spil til forskellige konsoller her på siden.

Oplev gameplayet

I Call of Duty : Black Ops 3 bliver du sendt ind i en fremtid hvor bio-teknologien har muliggjort en ny race af Black Ops soldater.

I en verden mere opdelt end nogensinde, består elite enheden af mænd og kvinder som har forstærket deres evner til at kæmpe hurtigere, stærkere og smartere.

Som spiller kan du bevæge sig gennem miljøet med finesse, ved hjælp af forskellige evner, alt imens du forsøger at opretholde fuld kontrol over kampen.

Oplev det vilde gameplay i denne trailer

Find Call of Duty online på Bilka.dk

Er fede våben, action, både historiske verdenskrige og dystopiske tilstande samt hamrende god grafik noget for dig? Hvis du ikke allerede har Call of Duty, der af flere omgange er blevet kåret til "Årets spil", som en del af din spilsamling derhjemme, bør du overveje at købe det hjem med det samme.

Måske er du allerede hardcore Call of Duty-fan, der gang på gang bliver spillets MVP – og så har du næppe brug for at høre om, hvor fedt et spil, Call of Duty er. Det er et af de mest spillede spil verden over – og det er helt bestemt ikke uden grund! Det verdenskendte spil udkom for første gang i 2003 og siden er over 15 nye versioner kommet til. Nu er turen kommet til 16. udgave i form af Call of Duty Black Ops 4 – og spillet er vildere, federe og flottere end nogensinde før.

  • Få spiloplevelser i topklasse med "Årets spil "
  • Oplev den nyeste og fedeste grafik
  • Få fingrene i den sidste nye version af Call of Duty

Her på siden kan du se vores udvalg af Call of Duty-spillene, der tæller både tidligere versioner og ikke mindst de sidste nye. Du kan købe det hjem til din helt egen spilsamling i dag. Det vil du ikke fortryde!

Til både PS4 og Xbox One

Til trods for, at Call of Duty har over 15 år på bagen, er det stadig et voldsomt populært spil. Dengang, for 15 år siden, var spillet kun lavet til Microsoft Windows og computeren, men i dag kan du spille det på alle spilplatforme. Det gælder både computer, forskellige Nintendo-konsoller, Iphone, smartphones og ikke mindst både Xbox One og PS4.

Køb Call of Duty online I dag

Dagevis af underholdning i den absolutte topklasse og nogle af de helt store spiloplevelser er i hus med Call of Duty. Køb den sidste nye udgave af spillet her på siden i dag. Du får naturligvis altid ubegrænset returret i tilfælde af, at varen ikke lever op til dine forventninger. Husk også, at de bedste spiloplevelser ikke kun er et spørgsmål om det rigtige spil – det handler også om, at du har udstyret i orden. Find alt, hvad du mangler – herunder konsoller, på Bilka.dk. Vi har bl.a. tilbehør til både Xbox One og PS4.