Projektorer

En klassisk projektor huskes måske bedst fra årene i folkeskolen, hvor læreren lagde lysbilleder på projektoren, hvorefter billederne kom op på det store lærred i klasselokalet. En moderne projektor kan bruges i både dit arbejdsliv og i dit fritidsliv. Læs mere om mulighederne ved en projektor her.

En klassisk projektor

Med en projektor kan du gøre dine præsentationer mere interessante for dit publikum, uanset om du vil vise noget frem privat eller i arbejdsmæssige sammenhænge. En projektor vil hurtigt blive uundværlig i hverdagen til visning af film, billeder og præsentationer som et fast hjælpemiddel, når du ønsker at fange dine tilhøreres opmærksomhed. En moderne projektor kan dog også bruges til etablering af hjemmebiograf i boligen, og her på siden finder du et bredt udvalg af projektorer til formålet.

Vi har projektorer fra kendte mærker som Elite Screens, ASUS, Acer, Canon og Sony, der er din garanti for produkter af høj kvalitet. Vores projektorer giver et knivskarpt billede, og de er derfor anvendelige til mange forskellige lejligheder. Se eksempelvis vores LCD-projektor fra Epson, der skaber billeder i enestående kvalitet, der er tre gange så tydelige som billeder på konkurrerende modeller. Vi har projektorer i alle prisklasser og til ethvert behov, så hold dig endelig ikke tilbage. Find din nye projektor her, og bestil den hjem med fri fragt til din bopæl ved køb for over 1000 kr.

Projektorer og projektionsskærme

Her i sortimentet finder du alt, hvad du skal bruge for at få din projektor op at køre – herunder både selve projektoren og ligeledes den projektionsskærm, som din præsentation skal køre på. Vores projektionsskærme er meget avancerede i konstruktionen, men lette at bruge af alle, der drømmer om hjemmebiograf i boligen eller om at kunne vise billeder og præsentationer på storskærm. Vi har også loftbeslag, der skal til for at hænge din projektor op, og du behøver derfor kun at handle ét sted – online her på Bilka.dk – for at blive klar til at tage din nye projektor i brug for første gang.

Se også vores udvalg af soundbars til hjemmebiograf, der giver dig lyd af høj kvalitet, som perfekt komplimenterer det skarpe billede, du får med en af vores projektorer her fra Bilka.dk. Vi har også almindelige fladskærme i alle størrelser til dig, der drømmer om et klassisk TV.

Køb din projektor online hos Bilka.dk

En projektor har mange anvendelsesmuligheder. Brug den professionelt til præsentationer, eller hyg dig med en god film om aftenen i selskab med dem, du holder af. Mulighederne er mange, og her på Bilka.dk kan du nemt bestille en projektor hjem med fri fragt ved køb for over 1000 kr.

Vi sender din nye projektor afsted til dig så hurtigt som overhovedet muligt, og du kan godt glæde dig. Der er noget ganske særligt ved at køre dine præsentationer over en projektor, og dine venner vil uden tvivl blive meget imponerede, når du sætter film på til filmaften!