PC højtalere

God lyd er alfa og omega, når du spiller, lytter til musik eller ser film på din computer. Stereo eller surround-sound – du kan ikke undvære et par gode højtalere til din pc. Vælg de praktiske små til skrivebordet, eller hæng et surround-sound-anlæg op for en totaloplevelse. Se det store udvalg lige herunder.

Brug dine pc-højtalere

Din pc – stationær eller bærbar – fungerer måske som både musikanlæg, tv, spillemaskine og arbejds- eller studiestation. Denne alt-i-én løsning kræver pc-højtalere, der leverer den bedste lyd til alle funktionerne. Vælg gode højtalere til din pc, og opnå:

  • Bedre lyd end den fra lydkortet
  • At kunne høre lyden længere væk
  • Mange flere indstillingsmuligheder

Der er lydkort i alle pc’er, men ikke alle er lige gode. En højtaler til pc vil til enhver tid levere en bedre lyd. Med en pc-højtaler opnår du større bevægelsesfrihed end med headset, og du har ofte flere indstillingsmuligheder i forhold til lyd og retning end med en indbygget højtaler i pc’en.

Hvilke typer højtalere til PC findes der?

Der findes mange forskellige typer højtalere til pc’er. Nogle tilsluttes via simpelt jackstik, andre trådløst via bluetooth og andre igen via særlige kabler. Når du vælger, hvilken type pc-højtaler du skal have, er der overordnet tre typer: De små til skrivebordet, det store surround-sound-anlæg og gaming-højtalere.

  • Til skrivebordet er pc-højtalere ofte små og forbindes via korte kabler med jackstik. Skrivebordshøjtalere anvendes til almindelig lyd i forbindelse med YouTube lyd eller lejlighedsvis lytning til musik. Vægten er ofte lav, så de er nemme at tage med på farten.
  • Surround-sound-højtalere til pc består af flere enheder, der ophænges eller placeres strategisk for en optimal lyd. Hvis du bruger din computer som musikanlæg er denne type højtalere til pc et godt valg. Surround-sound-højtalere kan med fordel også anvendes til streaming af film.
  • Gaming-højtalere er en hel kategori for sig selv, når du er på udkig efter pc-højtalere til dit spil. Her er lyd et centralt element i den samlede gaming-oplevelse, og det anbefales derfor at vælge deciderede gaming-højtalere til gaming.

Vi har Danmarks største vareudvalg her på Bilka.dk. Gå på opdagelse, og find dine nye pc-højtalere i dag.