Greb til badeværelset

Badeværelset er et unikt rum. Det skal både være funktionelt, behageligt og smukt at opholde sig i. Forskellen skal her findes, i de helt små detaljer. Skal du renovere hele badeværelset? Måske du bare ønsker at give det eksisterende et lille løft? Dit valg af greb til skabe og skuffer kan gøre den afgørende forskel for helhedsindtrykket.  

Sådan vælger du det rigtige greb til badeværelset 

Når først du har valgt apparaturer, skabe og spejle, er næste skridt at fuldende looket med de helt rigtige greb til badeværelset. Før du vælger, hvilken type og størrelse, du skal gå efter, så er der et par ting, du kan overveje. 

  • Hvilken stil ønsker du, at dit badeværelse skal have? 
  • Hvilken størrelse passer bedst til skabe og skuffer? 
  • Hvor store er dine skuffer?  
  • Hvilke materialer går igen på dit badeværelse? 

 

Hos Bilka.dk inviterer vi dig ind i Danmarks største varesortiment, hvorfor der altid er et bredt udvalg af håndtag til badeværelset. Den romantiske stil komplimenteres af små knophåndtag, hvor de lige minimalistiske linjer understøttes af slanke, lange greb.  

Funktionalitet og æstetik spiller sammen, og når de harmonerer, opstår der ren velvære på badeværelset. Størrelsen på dine greb bør matche vægt og størrelse på dine skuffer. Den store, tunge skuffe, håndteres bedst af de større håndtag, hvor de mindre varianter sagtens kan bruge et lille knophåndtag. 

 

En verden af muligheder – samlet ét sted 

Afhængigt af stilen på dit badeværelse kan du gå efter greb i forskellige materialer.  Materialer som træ og læder understøtter et mere råt og naturligt look. For et mere fremtrædende badeværelseshåndtag er aluminium eller messing et godt bud.    

Det kræver ikke nødvendigvis den helt store renovering for, at du kan få dit drømmebadeværelse. Skal badeværelset piftes op? Hos Bilka.dk finder du alt, hvad du skal bruge for at få drømmebadeværelset. Vi tilbyder: 

 

Det behøver ikke koste alverden at sætte badeværelset i stand. Hos Bilka.dk finder du masser af stærke priser på tilbehør til badeværelset. Få det badeværelse, du drømmer om i dag. Du får selvfølgelig ubegrænset returret, når du handler på Bilka.dk