Cirkulationspumper

Find effektive cirkulationspumper til brugsvand eller varme her på siden. Vi har cirkulationspumper fra blandt andet Grundfos, som har minimal vedligeholdelse og er simple at styre. Med udvalget kan du varme huset op og nyde et dejligt brusebad uden at få et koldt gys. Bestil nemt og enkelt online.

Hvad er en cirkulationspumpe?

En cirkulationspumpe er en pumpe, som sørger for at sende varmt vand rundt i blandt andet dine radiatorer, til vandhanen og i slangerne til din gulvvarme. Pumpen sidder som regel ved dit varmeanlæg eller i forbindelse med din gulvvarme.

På Bilka.dk finder du flere forskellige slags cirkulationspumper fra blandt andet Grundfos. Nogle virker kun til brugsvand, og andre til varme. Vær derfor sikker på, at du vælger den rigtige til formålet. Derudover bør du være sikker på, at din nye cirkulationspumpe har samme kapacitet, som den du udskifter.

 

Hvilken cirkulationspumpe skal du vælge?

Har du en gammel cirkulationspumpe? Så kan det være en god idé at udskifte den med en nyere og mere effektiv model. Her kan du bruge energimærket på cirkulationspumpen til at undersøge, hvor effektiv den er.

Derudover kan du overveje, om du kan få en intelligent cirkulationspumpe med elektronisk styring. Så har du nemmere ved at styre pumpen og tilpasse ydelsen i forhold til, hvor meget vand du har brug for. Flere gamle cirkulationspumper kører nemlig altid og på en konstant hastighed, selvom det er unødvendigt.

 

Find mere indenfor energi og varme på Bilka.dk

Når kulden bider, og vinden raser, så er det rart at kunne trække sig indenfor og blive varmet op. På Bilka.dk har vi flere former for varme, så du kan finde en løsning, der passer til dit hjem. På vores side med varme, energi og klima finder du blandt andet:

Med de mange valgmuligheder kan du hurtigt finde det produkt, der skal hjælpe med at varme dit hjem op. Udforsk vores sortiment, og bestil online på Bilka.dk. Vi er dit Hypermarked – vi har alt, du skal bruge!