Gaffatape

Med gaffatape kan du lappe, fastgøre og fikse nærmest alt mellem himmel og jord på nem, hurtig og effektiv vis. På Bilka.dk har vi samlet et stærkt udvalg af forskellige varianter af gaffatape med en kraftig klæbeevne og god holdbarhed. Få ruller på til 50 meter lige her.  

Gaffatape kan fikse det meste 

“Hvis du ikke kan klare det med gaffatape, er det fordi, du ikke har brugt nok”. Du har måske hørt andre sige dette en eller flere gange. Der er nok at overdrive det en smule, men gaffatape er på mange måder lidt af et vidundermiddel, når det kommer til at lappe, fikse og fastgøre diverse sager.  

Gaffatape er generelt kendetegnet ved at være en være en særlig stærk og robust tape, som kan holde til lidt af hvert og kan bruge som et nemt og hurtigt fiks til at reparere alt fra revner i teltet, en utæt vandslange og løsrevne dele til at bruge i forbindelse med ophængning eller fastgørelse af forskellige genstande. Sagt med andre ord: Gaffatape er mere eller mindre definitionen på universaltape. 

 

Lær de forskellige udgaver af gaffatape at kende 

Der kan være lidt forskel på gaffatape, som ikke blot omhandler kvalitet, mængde og dimensioner. Her kan du vælge blandt flere typer gaffatape, som hver især har sine forcer: 

  • Almindelig gaffatape - Almindelig gaffatape er et godt valg til all-around formål. Den er kendetegnet ved at have en kraftig klæbeevne, være modstandsdygtig og have vandtætte egenskaber. Du kan bruge dem indendørs såvel som udendørs. 
  • Reparationstape - Reparationstape er en ekstra kraftig og vandtæt tape, der egner sig typisk til reparationsopgaver, markering og, fastgørelse på flere forskellige typer af belægninger. Du kan dog sagtens også bruge den til andre opgaver.  
  • Lærredstape - Lærredstape udmærker sig ved at være en stærk og holdbar tape, som egner sig godt til udendørs og indendørs brug. Den er vejrbestandig, og som et ekstra plus kan du normalt skrive på det.  

 

På Bilka.dk kan du få gaffatape i flere forskellige udgaver og farver til dine behov og præferencer.