Dobbeltklæbende tape

Er du i gang med gør-det-selv projekter, hvor du har brug for at kunne klæbe begge sider? Så er det oplagt at bruge dobbeltklæbende tape. Herunder finder du et stort udvalg af dobbeltklæbende tape med god klæbeevne. Bestil nemt det tape, du har brug for, på Bilka.dk. 

Hvad kan du bruge dobbeltklæbende tape til? 

Dobbeltklæbende tape er en smart og praktisk selvklæbende tape, som du kan bruge til mange forskellige opgaver. På grund af at tapen klæber på ikke blot den ene men begge sider, er det især oplagt at benytte, når du nemt vil kunne klæbe noget fast eller hænge noget op. Nogle bruge for eksempel dobbeltklæbende tape til at: 

  • Hænge billeder op 
  • Lægge under gulvtæppet, så det ikke skrider 
  • Benytte det i diverse hobbyprojekter 
  • Sætte sæbeholdere op på væggen i badet 
  • Dekorere rummet med forskelligt pynt 

 

Skal tapen kunne holde til lidt tungere ophæng, er det vigtigt at vælge en variant med en ekstra stærk klæbeevne. Her kan nano gel tape, som du også finder her på siden, være en god mulighed. Det kan blandt andet være relevant, hvis du af den ene eller anden grund ikke må bore i væggen. Det er dog vigtigt, at du altid tager højde for den overflade, tapen skal klæbe til. Det kan nemlig have stor betydning for, hvor godt den dobbeltklæbende tape klæber. 

 

Sådan fjerner du dobbeltklæbende tape igen  

En ting er at sætte dobbeltklæbende tape på. En anden ting er at fjerne det igen, uden tape- eller limrester stadig hænger fast på overfladen. Dobbeltklæbende tape er generelt kendetegnet ved at have en høj klæbeevne, da det som regel er lavet til at være en permanent løsning. Du kan nogle gange være heldig med, at det lykkes at fjerne tapen - uden at efterlade rester - ved blot at få fat i et løst hjørne med neglen og langsomt pille det af.  

I andre tilfælde kan du få brug for lidt ekstra hjælp fra en glasskraber eller en skarp kniv. Er resterne særligt genstridige, kan du prøve at anvende rensebenzin eller andre effektive rengøringsmidler, der er gode til at fjerne limrester.