Carporte

En carport er et praktisk overdække til din bil, som beskytter den for sne, regn og vind. På Bilka.dk finder du carporte i forskelligt materiale, så du kan vælge den type, der bedst passer dig, hvad enten du ønsker en stål carport eller en carport i træ.

Beskyt din bil med en carport

Det er ikke alle huse, der har en indbygget garage. Det kan være et stort projekt at skulle bygge en helt ny garage. Heldigvis findes der carporte, du kan bygge uden for din bolig. Carporte kendes bedst som overdække mod vejret til biler, men de har flere fordele:

  • Beskytter bilen mod UV-stråler
  • Sørger for, at du ikke skal afise ruderne om vinteren
  • Kan fås med et skur som tilbygning


UV-stråler kan skade bilens lakering over tid, når den står udenfor uden overdække. Selvom vejret måske føles koldt, går UV-strålerne stadig igennem gråvejret. En carport hjælper til med at mindske tiden, hvor din bil er eksponeret for sollys.

Ligesom når mennesker bruger solcreme om sommeren, er det en god idé ligeledes at beskytte din bil. Ved at tage bilen ud af sollyset, giver du den bedre vilkår. En carport er en værdifuld kilde til skygge, hvis din bolig ikke giver overdækning til din bil.

En carport hjælper også bilister om vinteren, da den reducerer mængden af sne og is på bilen. I vinterperioden bruger mange bilister tid hver morgen på at skrabe ruderne fri for is. Det er både træls for bilisten at bruge tiden på det, men det er heller ikke hensigtsmæssigt for bilen.

Duggen, som fryser til is på ruden, kan nemlig indeholde snavs fra vejene og dermed ridse overfladen af ruderne, når der skrabes på dem.

 

Stål carport eller carport i træ?

Din carport skal kunne holde til det lunefulde danske vejr, der ofte byder på hårde vejrforhold som hård blæst, hagl og nedbør. For at din carport skal kunne beskytte din bil og holde sig pæn så længe så muligt, er det vigtigt, at du finder den helt rette.

Når du skal vælge carport, er det vigtigt, at du finder den model, der passer til underlaget og den tiltænkte placering på netop din grund. Det er ligeledes et spørgsmål om at finde det helt rigtige materiale, hvor de fleste laves i stål eller træ.

Har du brug for en carport til flere biler, kan vores dobbelt carport i træ være en mulighed. Under en dobbelt carport kan du parkere to biler. Dobbeltcarporten bliver leveret efter standardmål i træmateriale.

 

Køb en carport på Bilka.dk i dag

Find den helt perfekte carport og køb den online på Bilka.dk. Vi tilbyder både stål carport og carport i træ, så du kan finde en, der passer til dit hus og dine behov. For at få kyndig vejledning, kan du læse mere i vores guide om valg af carport.

Har du flere byggeprojekter – store eller små – i kalenderen? Kig i vores byggemarked, hvor du finder alt, du skal bruge til dit gør-det-selv-projekt.