Carporte - et praktisk overdække til din bil

En carport er et praktisk overdække til din bil, som beskytter den for sne, regn og vind. På Bilka.dk finder du carporte i forskelligt materiale, så du kan købe den type, der bedst passer dig, hvad enten du ønsker en carport i stål eller i træ.

Beskyt din bil med en carport

Her på siden finder du vores udvalg af carporte, hvor der er flere valgmuligheder – der alle kan købes til skarpe priser. Bestil den online i dag.

Carporte kendes bedst som overdække mod vejret til biler. Men en carport har også en anden funktion. UV-stråler kan skade bilens lakering over tid, når den står udenfor uden overdække. Selvom vejret måske føles koldt, går UV-strålerne stadig igennem. En carport hjælper til med at mindske tiden, hvor din bil er eksponeret for sollys.

Ligesom når mennesker bruger solcreme om sommeren, er det en god idé ligeledes at beskytte din bil. Ved at tage bilen ud af sollyset, giver du den allerede bedre vilkår. En carport er en værdifuld kilde til skygge, hvis din bolig ikke giver overdækning til din bil.

Udover at blokere for UV-stråler, hjælper en carport også en bilist om vinteren. Carporte reducerer både sne og is, som måtte lande på bilen. Mange bilister bruger ofte mellem 10-15 minutter hver morgen i vinterperioden på at skrabe ruderne fri for is. Det er ikke hensigtsmæssigt for bilen. Det syldes da duggen, som fryser til is på ruden, kan indeholde snavs fra vejene og dermed ridse overfladen af ruderne, når der skrabes på dem.

  • Mindsk skaderne fra solen på din bil
  • Sørger for, at du ikke skal afise bilruderne om vinteren
  • Køb til en skarp pris her på Bilka.dk

Hvilken carport skal jeg vælge?

Din carport skal kunne holde til det lunefulde danske vejr, der ofte byder på hårde vejrforhold som hård blæst, hagl og nedbør. For at din carport skal kunne beskytte din bil og holde sig pæn så længe så muligt, er det vigtigt, at du finder den helt rette.

Når du skal vælge carport, er det vigtigt at du finder den model, der passer til underlaget og den tiltænkte placering på netop din grund. Det er ligeledes et spørgsmål om at finde det helt rigtige materiale. Læs mere i vores guide om valg af carport.

Har du brug for en carport til flere biler, kan vores dobbelt carport i træ være en mulighed. Under en dobbelt carport kan du parkere to biler. Dobbeltcarporten bliver leveret efter standardmål i træmateriale.

Køb en carport her på Bilka.dk

Find den helt perfekte carport og køb den online på Bilka.dk. Har du flere byggeprojekter – store eller små – i kalenderen? Kig i vores byggemarked hvor du finder alt, du skal bruge til dit gør-det-selv-projekt.