Carporte - et praktisk overdække til din bil

En carport er et praktisk overdække til din bil, som beskytter den for sne, regn og vind. På Bilka.dk finder du carporte i forskelligt materiale, så du kan købe den type der bedst passer dig, hvad enten du ønsker en carport i stål eller i træ.
Har du brug for en carport til flere biler, kan vores dobbelt carport i træ være en mulighed. Under en dobbelt carport kan du parkere to biler. Dobbelt carporten bliver leveret efter standardmål i træmateriale.

3 produkter
Inkl. trapez tagplader
2.499 kr.
Beskytter mod skadelige UV-stråler
12.999 kr.
Beskyttelse mod ekstreme vejrforhold
15.999 kr.

Med en carport kan du mindske skader fra solen på din bil

Carporte kendes bedst som overdække mod vejret til biler. Men en carport har også en anden funktion. Uv-stråler kan skade bilens lakering over tid, når den står udenfor uden overdække. Selvom vejret måske føles koldt, går UV-strålerne stadig igennem. En carport hjælper til at mindske tiden, hvor din bil er eksponeret for sollys.

Ligesom når mennesker bruger solcreme om sommeren, er en god idé ligeledes at beskytte din bil. Ved at tage bilen ud af sollyset, giver du den allerede bedre vilkår. En carport er en værdiful kilde til skygge, hvis din bolig ikke giver overdækning til din bil.

Carporte sørger for at du ikke skal afise bilruderne om vinteren

Udover at blokere for UV-stråler,  hjælper en carport også en billist om vinteren.  Vejret om vinteren kan være meget frysende  og ofte med mængder af sne. Carporte reducerer både sne og is,  som måtte lande på bilen. Mange billister bruger ofte mellem 10-15 minutter hver morgen i vinterperioden på, at skrabe ruderne fri for is. Det er ikke hensigtsmæssigt for bilen, da duggen som fryser til is på ruden, kan indeholde snavs fra vejene og dermed rise overfalden af ruderne, når der skrabes på dem.

Tilpas udvalget
×
Pris (kr)
Kategori
Lagerstatus
Materiale