Skab tryghed med en tyverialarm

Alle mennesker frygter at komme hjem til en bolig, der har haft ubudne gæster, som har stjålet værdifulde genstande og rodet i ens private ejendele. Derfor finder mange tryghed i at installere en tyverialarm, der kan alarmere omgivelserne. På Bilka.dk finder du forskellige tyverialarmer, der ovenikøbet kan kombineres med andet overvågning.

Det er ikke rart at komme hjem til en ubehagelig overraskelse i form af eksempelvis indbrud eller vandskade. Med en alarm fra Valtronics bliver du alarmeret straks, hvis der sker noget uforudset i dit hjem.  

Med et Valtronics alarmsystem får du en række klare fordele:

  • Hurtig alarm direkte på din egen og op til fire andre telefoner
  • Mere end bare en tyverialarm - vælg pakke med røgalarm, vandskadealarm eller overvågningskamera
  • Alarmpakke specifikt til lejlighed, hus eller sommerhus
  • Masser af muligheder for at udvide systemet løbende

GSM-alarm eller tyverialarm, der kobles til internettet?

Når du skal vælge en tyverialarm skal du gøre dig klart om du vil have en GSM-alarm eller en tyverialarm, der kobles til internettet. Den grundlæggende forskel ligger i, hvordan de kobles til og de løbende omkostninger på alarmen.

En GSM-alarm er en kendt og velafprøvet teknologi, hvor du sætter et simkort i tyverialarmens basestation. Herefter sendes der SMS'er eller ringer op til din telefon, hvis alarmen går. Disse alarmer er typisk billige i anskaffelse, men der er en løbende omkostning til abonnement eller taletid til det simkort, der sidder i alarmens basestation.

Vælger du derimod en tyverialarm, som kobles til internettet, får du i stedet push-meddelelser på din telefon eller mails på din PC. Derfor er disse alarmer typisk uden løbende omkostninger.

Mulighed for at udvide din tyverialarm

Når du har købt et startsæt med en tyverialarm, får du selve tyverialarmen og de mest basale ting til sikring af dit hjem. Herefter har du rig mulighed for at udvide dit system, for en tyverialarm er i dag ikke blot en tyverialarm, men i stedet en alarm til hele dit hjem.

Desuden anbefaler vi, at du tilkøber en udendørs sirene, da din tyverialarm ikke kun skal bruges til at fortælle dig at du har indbrud, men i lige så høj grad skræmme indbrudstyve væk i tilfælde af indbrud.

Vægterservice?

På Bilka.dk kan du ikke købe tyverialarmer med en vægterservice. Typisk har du selv en nabo eller familie, som bor i nærheden og har mulighed for at konstatere, om det er en fejlalarm, hvis du selv er bortrejst. Derfor kan du indstille din tyverialarm til at kontakte flere personer, så der altid er nogen, der kan reagere. Husk dog at sætte din egen sikkerhed højest og kontakt myndighederne, hvis du skulle opdage et indbrud.