Overvågningskameraer

Med et overvågningskamera kan du beskytte dit hjem, øge sikkerheden og ikke mindst reducere risikoen for, at du får besøg af tyven. Find dit kamera til videoovervågning på siden her fra nogle af markedets mest anerkendte elektronikproducenter.

Kom tyven i forkøbet med et overvågningskamera

Hvis du vil undgå ubudne gæster i form af tyve i dit hjem, men ikke føler, at tyverialarmen skaber nok tryghed, er videoovervågning et oplagt valgt. Ved at supplere dit alarmsystem i hjemmet med et overvågningskamera, kan du beskytte dit hjem og øge sikkerheden væsentligt. Med hjælp af din smartphone, kan du betjene dit kamera og holde øje med aktiviteten ved dit hjem.

  • Beskyt dit hjem og øg sikkerheden med videoovervågning
  • Stor brugervenlighed
  • Vælg imellem forskellige typer
  • Høj kvalitet fra anerkendte elektronikbrands

På Bilka.dk har vi et stort udvalg af overvågningskameraer, hvori der er mange forskellige modeller fra bl.a. anerkendte elektronikbrands at vælge imellem. Det gælder bl.a. velkendte producenter somCreative, Sony og Panasonic, hvormed du er sikret en høj kvalitet.

Du behøver dog ikke have et alarmsystem for at kunne bruge videoovervågning. Det skyldes, at overvågningskameraerne, som vi har i vores sortiment, er enkeltstående enheder. Det betyder, at det ikke kræver, at du har et alarmsystem inden, du sætter videoovervågning op.

Få tryghed med videoovervågning

Med vores udvalg af både indendørs og udendørs videoovervågning kan du få ro i sindet, hvad enten du er hjemme eller når du er på arbejde eller ferie. For videoovervågningen er trådløs og kan med trådløst netværk kobles til alle dine elektroniske enheder, PC, tablets og smartphone, så du kan følge med uanset, hvor du befinder dig og på hvilket som helst tidspunkt.

Hvilket overvågningskamera skal jeg vælge?

I takt med, at den private videoovervågning er blevet mere og mere populær, er der kommet mange overvågningskameraer – og -løsninger til. Det kan derfor være lidt af en jungle at finde ud af, hvilket kamera, du skal vælge. Hvis du er i tvivl, finder du herunder en række vigtige spørgsmål, du kan stille dig selv, for at gøre valget lettere.

Indendørs eller udendørs brug?

Der kan være stor forskel på overvågningskameraet alt afhængig af, om det skal overvåge indendørs eller udendørs. Det er derfor først og fremmest væsentligt, at du finder ud af, hvor kameraet skal bruges, da det skal være beregnet til udendørs brug for at kunne holde til det. Visse modeller kan dog bruges begge steder.

Med eller uden nattesyn?

Hvis du ønsker at filme om natten i mørke, skal du ligeledes vælge et overvågningskamera, der netop har denne egenskab. Et overvågningskamera, der kan bruges om natten, er typisk udstyret med infrarøde dioder. Du skal dog forvente, at billedkvaliteten af de mørke optagelser ikke nødvendigvis er så gode som de optagelser, videokameraet kan levere i dagslys.

Trådløs eller med kabler?

Du kan endvidere tage stilling til, hvorvidt du skal vælge en trådløs videoovervågningsløsning eller et overvågningskamera, der kræver kabler. Installeringen af et trådløst videokamera er en del lettere, da der således ikke skal trækkes mange kabler, hvorfor opsætningen kan klares uden en tekniker. Med det sagt har den trådløse model også en række ulemper. Det gælder bl.a. de trådløse overvågningskameraer i visse tilfælde kan være støjfølsomme og nemmere kan hackes udefra.

Dome eller bullet?

To af de mest populære overvågningskameratyper er dome og bullet. Dome-kameraet, der er udformet som en rund halvkugle, udmærker sig især ved, at det ikke fylder meget i omfang i forhold til bullet-kameraet. Denne type er derfor den mest diskrete løsning. En mere velkendt overvågningskameratype er bullet-kameraerne, der er karakteristisk aflange. Bullet-kameraerne er noget nemmere at spotte, hvilket gør dem nemmere at sabotere. Omvendt kan den store synlighed have en afskrækkende effekt på potentielle tyve.

Husk lovgivningen

Når du skal installere overvågning, skal du være opmærksom på den gældende lovgivning indenfor området. Som privatperson er det ulovligt at:

  • Dele overvågningsbillederne med offentligheden
  • Overvåge offentlige pladser, veje og områder, hvor der er almindelig færdsel.

 

Hvis du overtræder ovenstående, kan du risikere en bøde på 5.000 kr. og op efter. For at undgå dette, er det derfor en rigtig god idé, at sætte dig ind i lovgivningen, før du opsætter videoovervågningen. Hvad du til gengæld gerne må, er, at overvåge din private vej eller område. Som privatperson er du ikke påtvunget at skilte med, at du overvåger. Det er dog et lovkrav, at virksomheder skal.

Bestil et overvågningskamera på Bilka.dk i dag

Hold tyvene og ubudne gæster på afstand og bestil et overvågningskamera for øget beskyttelse, tryghed og sikkerhed i dit hjem. På Bilka.dk finder du et stort udvalg inden for videoovervågning. Alle vores overvågningskameraer er enkeltstående enheder, så du behøver ikke at have et alarmsystem inden. Vores sortiment omfatter både inden- og udendørs overvågningskameraer, og du kan også finde hele overvågningssystemer.