Overvågningskameraer

Med et overvågningskamera kan du beskytte dit hjem, øge sikkerheden og ikke mindst reducere risikoen for, at du får besøg af tyven. Se vores udvalg af kamera til videoovervågning på siden her og find det overvågningskamera, der passer til dig.

Kom tyven i forkøbet med et overvågningskamera

Hvis du vil mindske risikoen for ubudne gæster i dit hjem, men ikke føler, at tyverialarmen skaber nok tryghed, er videoovervågning et oplagt valgt. Ved at supplere dit alarmsystem i hjemmet med et overvågningskamera, kan du beskytte dit hjem og øge sikkerheden.

  • Beskyt dit hjem og øg sikkerheden med videoovervågning
  • Stor brugervenlighed
  • Vælg imellem forskellige typer


Ofte behøver du ikke have et alarmsystem for at kunne bruge videoovervågning. Det skyldes, at mange overvågningskameraer er enkeltstående enheder. Det betyder, at det ikke kræver et alarmsystem inden, du sætter videoovervågning op.

 

Få tryghed med videoovervågning

Med vores udvalg af både indendørs og udendørs videoovervågning kan du få ro i sindet, uanset om du er hjemme eller ude. For videoovervågningen er trådløs og kan med trådløst netværk kobles til dine elektroniske enheder som PC, tablet og smartphone, så du kan følge med.

 

Hvilket overvågningskamera skal jeg vælge?

Grundet den stigende popularitet af privat videoovervågning, er der kommet mange overvågningskameraer og -løsninger til. Det kan derfor være en jungle at finde ud af, hvilket kamera, du skal vælge. Hvis du er i tvivl, finder du herunder en række spørgsmål, du kan stille dig selv.

 

Indendørs eller udendørs overvågningskamera?

Det er væsentligt, at du finder ud af, hvor kameraet skal bruges. Der er nemlig stor forskel på udendørs og indendørs overvågningskameraer. Et overvågningskamera skal nemlig være beregnet til udendørs brug for at kunne holde til det. Visse modeller kan dog bruges begge steder.

 

Med eller uden nattesyn?

Hvis du vil filme om natten, skal du vælge et overvågningskamera, der har denne egenskab. Et overvågningskamera, der kan bruges om natten, er typisk udstyret med infrarøde dioder. Du skal dog forvente, at de mørke optagelser ikke nødvendigvis er så gode som optagelser i dagslys.

 

Trådløs overvågningskamera eller med kabler?

Du kan også tage stilling til, om du skal vælge et trådløst overvågningskamera eller et overvågningskamera, der kræver kabler. Installeringen af et trådløst videokamera er en del lettere, da der ikke skal trækkes kabler, så opsætningen kan klares uden en tekniker.

Med det sagt har den trådløse model også en række ulemper. De trådløse overvågningskameraer kan i visse tilfælde være støjfølsomme og kan nemmere hackes udefra.

 

Hvilken form til dit overvågningskamera?

To af de mest populære overvågningskameratyper er dome og bullet. Dome-kameraet, der er udformet som en rund halvkugle, fylder ikke meget i forhold til bullet-kameraet. Denne type er derfor den mest diskrete løsning.

En mere velkendt overvågningskameratype er bullet-kameraerne, der er aflange. Bullet-kameraerne er noget nemmere at spotte, hvilket gør dem nemmere at sabotere. Omvendt kan den store synlighed have en afskrækkende effekt på potentielle tyve.

 

Husk lovgivningen ved kamera overvågning

Når du skal installere overvågning, skal du være opmærksom på den gældende lovgivning på området. Det er en god idé at sætte dig ind i lovgivningen, før du opsætter videoovervågningen, så du kan sikre dig, at du følger reglerne.

Politiet anbefaler, at du kontakter en advokat, der har rådgiveransvar, for at få mere viden om reglerne. Du kan læse mere om reglerne på Retsinformation.dk og Datatilsynets hjemmeside. Vi anbefaler, at du sætter dig ind i reglerne, før du køber kamera overvågning.

 

Bestil et overvågningskamera på Bilka.dk i dag

Hold tyvene og ubudne gæster på afstand og bestil et overvågningskamera for øget beskyttelse, tryghed og sikkerhed i dit hjem. På Bilka.dk finder du et stort udvalg af videoovervågning, der kan opsættes på din matrikel.

Vores sortiment omfatter både inden- og udendørs overvågningskameraer, og du kan også finde hele overvågningssystemer. Find dit foretrukne kamera til videoovervågning og klik det hjem i dag.