Udvalg af indvendigt bilbiltilbehør
Udvalg af indvendigt bilbiltilbehør

Indvendigt biltilbehør

Her på siden kan du finde et bredt udvalg af udstyr, der kan opgradere din bil indvendigt. Så om det er bilmåtterne, sæderne, selerne eller vinduespyntet, der trænger til udskiftning, så finder du dit nye udstyr til bilen her på siden.

Orden i bilen

Du kender måske det der med, at bilen flyder med alverdens ting og sager, og at du knapt nok kan finde hoved eller hale i, hvor tingene er.

For at gøre tingene nemmere for alle bilejere, har vi samlet et sortiment med praktiske opbevaringsløsninger, fordi vi ved hvor surt det er, når bilen roder og tingene bliver væk. For eksempel kan du få en taske, der samtidig med at den kan bruges til opbevaring også beskytter ryglænet. Denne taske kan med fordel bruges af børn, der kan have alle deres legesager og lignende i tasken under bilturen.

Du kan også finde opbevaringslommer, der kan placeres langs bilsæderne, således at vigtige papirer eller billetter ikke forsvinder. Derudover finder du smarte nanopads, der er et multifunktionelt produkt, der kan holde på alt fra dine husnøgler, din mobiltelefon, kuglepinde til dine briller. Mulighederne for orden af mange, så tag et kig og bliv inspireret til, hvordan du kan få mere orden i din bil.

Udstyr til hunden i bilen

Som en anden form for orden i bilen, har vi også forskellige hundegitre, tæpper, selestropper og lignende til bilen. På den måde slipper du for hundehår udover hele bilen, og at din hund eventuelt springer fra sæde til sæde under turen. Her på bilka.dk finder du også transportbure, der er igennem årene er blevet rigtig populære blandt hundeejere, fordi hunden kan ligge trygt og roligt under hele turen modsat hvis hele bagagerummet er til rådighed. Ovenikøbet kan man samtidig også få plads i bagagerummet til weekendtaksen, dagligvarerne eller lignende alt efter transportburets størrelse.

Inden du forsøger at få mere orden i bilen, anbefaler vi, at du tager et kig på vores udvalg af bilpleje. En tur med støvsugeren og vaskekluden er ikke en dårlig idé før opbevaringsløsninger tages i brug. Her på bilka.dk har vi alt, hvad du skal bruge for at få en skinnende ren og ryddelig bil.