Bilmåtter

Her på siden finder du et bredt udvalg af måtter til bilen. Vi har for-måtter, måttesæt og måtter til bagagerummet. Er dine nuværende bilmåtter ved at være slidt ned? Så køb en måtte eller et sæt hjem til din bil nemt og hurtigt lige her.

En velholdt og ren bil

For nogen er det et punkt på den ugentlige to-do liste, mens andre kan vente flere måneder. Rengøring er ikke for alle. Uanset hvordan man har det med rengøring af bilen, og hvor ofte man gør det, så kan vi ikke komme uden om essensen af det hele. Nemlig, at når du rengør din bil relativt ofte – både indeni og udenpå – så forlænger du dens levetid.

En bil kræver lige som alle andre køretøjer at blive vedligeholdt. Det gælder diverse reservedele, bilens dæk og fælge, ruder og sågar bilmåtterne. Generelt anbefaler vi, at du mindst en gang om måneden gør din bil ren fra "top til tå". Her på Bilka.dk har vi alt, hvad du skal bruge til lige netop dette formål. Så skinner bilen både indeni og udenpå og dermed holder længere og giver dig en renere bil.

Tag for eksempel et kig på vores bilplejeprodukter, hvor du blandt andet finder produkter indenfor kategorier såsom:

og mange flere, der kan få diverse overflader til at skinne.

Pasforms bilmåtter

Størstedelen af vores sortiment her på Bilka.dk består af bilmåtter, der er skræddersyede til forskellige biltyper. De kommer i forskellige materialer, blandt andet velour og gummi. Du kan dermed få den bilmåtte, der først og fremmest passer til din bil, men også i det materiale, som du bedst kan lide. I kombination med en nyvasket og skinnende ren bil, så er nye måtter sidste hånd på værket i forhold til at få en ren bil fra "top til tå".

Når du skal finde frem til din nye bilmåtte eller dit nye måttesæt, så søger du blot på den type bil, du skal have nye måtter til oppe i søgefeltet her på siden. Således kommer de produkter frem, der passer til bilen, og derefter kan du nemt og hurtigt klikke produktet hjem. Efter få dage vil du modtage produktet til den ønskede adresse. Så er det ellers bare at tage måtterne i brug og nyde bilens nye udseende.