Weber iGrill stegetermometer

Alle kan grille til perfektion med et Weber iGrill stegetermometer. Forbind det smarte stegetermometer til Weber iGrill-appen, og aflæs blandt andet kerne- og grilltemperatur direkte fra din mobil. Find et stort udvalg af kvalitetsprodukter fra Weber hos Bilka.dk, og bestil dit Weber iGrill stegetermometer i dag.

Weber iGrill stegetermometer – et must have til grillsæsonen!

Hos Bilka.dk finder du et stort udvalg af grilludstyr og -tilbehør til dig, der ønsker en saftig bøf og perfekt stegte grøntsager, hver gang du griller! Med et Weber iGrill stegetermometer får du blandt andet:

  • Mulighed for at måle kernetemperaturen i flere forskellige stykker kød
  • Aflæs temperaturer via din smartphone takket være Weber iGrill-appen
  • Brugervenligt og lækkert design med mange funktioner og stegeprofiler

Med et Weber iGrill stegetermometer er du sikker på at ramme plet, hver gang du griller! Sæt følerne i det, du ønsker at stege, og aflæs både kerne- og grilltemperatur direkte fra din smartphone takket være den gratis Weber iGrill-app.

Når du har installeret og åbnet den brugervenlige app, kan du lave dine egne grill-profiler eller bruge dem, der allerede er lavet for dig. 

Flere af Weber iGrill stegetermometrene giver dig endda mulighed for at måle temperaturen på helt op til fire stykker kød på samme tid!

Weber iGrill stegetermometer er din garanti for gode bøffer!

Et godt stegetermometer er alfa omega, når lægger et godt stykke kød, fisk eller kylling på din nye grill. For det er bestemt ikke lige meget, hvor længe et stykke kød ligger på grillen – og hvor meget kernetemperaturen stiger, når du først har taget det af grillen.

Kernetemperaturen kan nemlig stige helt op til 8 grader, mens kødet ligger og hviler.

Vil du være sikker på at komme i mål med dine bøffer, kan du læse vores to guides: 5 gode råd til gode bøffer og Marinader og rubs – gode råd, når du skal grille.

Når du har fundet det Weber iGrill stegetermometer, der passer perfekt til dine grillvaner, er det nemt og enkelt at bestille det hos Bilka.dk. Så er du klar til at tænde op i grillen – vi ved, du ka’!