Sigurd Barrett bøger

Sigurd Barrett har i mange år sunget og spillet sig ind de små børnehjerter. Han er især kendt for sit børne-TV-program, ‘Sigurds Bjørnetime’, som var børns foretrukne TV-program, når dagen lød på afslapning og musikalske stunder. Han er også en prisvindende børnebogsforfatter. Se udvalget af bøger her.

Prisvindende børnebogsforfatter med et musikalsk twist

Har du også set flere af de utallige afsnit af Sigurds Bjørnetime, hvor Bjørnen Bjørn og Sigurd Barrett spillede på det vellydende klaver og sang skønne børnesange? Så er bøger af Sigurd Barrett nok også noget for dig.

Selvom Sigurds Bjørnetime er et overstået kapitel, så er Sigurd Barrett stadig utrolig populær hos det unge publikum. Han har nemlig skrevet flere børnebøger, og dem kan du finde på Bilka.dk. Hans værker varierer fra fortællinger om guder til godnathistorier til din guldklump. På den måde kan dit barn fordybe sig og få en bred viden om den nordiske- og græske mytologi, som indebærer bøger som:

  • Sigurd fortæller om de nordiske guder
  • Sigurd fortæller om de græske guder

 

Der er altså til til timevis af underholdning og fordybelse i de spændende værker fra Sigurd Barrett. Sæt dig derfor godt tilrette med din søn eller datter, og få et større kendskab til historiske mytologier.

Giv dit barn en god nattesøvn

Har dit barn svært ved at sove trygt om natten i den varme, bløde børneseng? Så kan de søde godnathistorier fra Sigurd Barrett muligvis hjælpe. Her kan du selv læse de mange historier op eller lade Sigurd gøre det. Der medfølger nemlig en CD i bøgerne. På den måde kan dit barn også selv sætte CD’en i afspilleren, og dermed nyde de dejlige historier. Kan din søn eller datter allerede læse, så kan du også lade dem opleve de spændende historier på egen hånd, og lade dem blive en del af historien.

Lad dit barn iklæde sig sit foretrukne børnenattøj og fortæl de mange historier. Så kan dit barn blive tryllebundet af fortællingerne og forhåbentligt snart være klar til den fortjente nattesøvn. Vi er dit Hypermarked - vi har alt, du skal bruge!