Sara Blædel bøger

Sara Blædel er en af Danmarks mest populære krimiforfattere. Hun er især kendt for krimiserien om kriminalassistent Louise Rick. Hun blev kåret til danskernes yndlingsforfatter i 2010, og hendes værker bliver solgt i flere lande. Lyder hendes bøger som noget for dig, så find din næste bog fra Sara Blædel på Bilka.dk.

Bøger af Sara Blædel er af højeste kvalitet

Hvis du ikke har hørt om den danske forfatter, Sara Blædel, så er hun blandt de forfattere, som du ikke vil gå glip af. Her er der tale om krimiserier som du sent vil glemme. De er spændende, mystiske og utrolig medrivende. Sara Blædel er mest kendt for serien om Louise Rick og Ilka-trilogien, som begge er blevet rost til skyerne af trofaste læsere og boganmeldere.

I bøgerne om Louise Rick arbejder hun et travlt liv som kriminalassistent ved Københavns Politi og prioriterer arbejdet højere end privatlivet. Camilla Lind er Louises gode veninde og arbejder hos Morgenavisen som kriminalreporter. I de mange bind følger vi de to kvinder og deres rejse som veninder, men også som personer, som skal balancere arbejdet med privatlivets udfordringer.

Er det tid til at udforske en ny genre, så er krimigenren måske noget for dig. Det kan være, at du allerede har læst flere af vores mange andre bøger.

Få den bedste læseoplevelse

For at du får den bedst mulige oplevelse med de spændende bøger af Sara Blædel, så kan du tjekke vores andre produkter ud. Vi har Danmarks største vareudvalg, som kan gøre din tid med bøgerne af Sara Blædel så god som muligt.

Du kan for eksempel se de elegante produkter i belysning, som giver dig et behageligt lys. Du kan blandt andet finde LED lys, inden- og udendørs lamper og meget andet. Det kan sågar være, at du vil skabe en helt ny dagligstue med vores produkter. Vi er dit Hypermarked - vi har alt, du skal bruge.

På den måde kan du skabe de ideelle rammer til at læse de begivenhedsrige krimier fra Sara Blædel og andre forfattere. Vælger du det forkerte produkt, så tilbyder vi også ubegrænset returret, så længe emballagen er original, samt at du husker din kvittering.