Outwell telte

Outwell telte er telte af høj kvalitet, som er udviklet med familier i fokus. Outwell sørger altid for at ligge forest i det innovative felt, når det gælder kvaliteten og teknologien på deres telte. Outwell har udviklet teknologier som Night Sky-loftet og termoreflekterende belægning til teltene, så du er sikret de bedste faciliteter til din telttur.

Outwell telte til udeliv

Som et af markedets førende teltproducenter er et Outwell telt et sikkert valg. Teltene fra den anerkendte, danske producent er af den højeste kvalitet, ligesom de både er innovative designmæssigt samt solide og rummelige i deres udformning. I vores brede udvalg finder du både kompakte kuppeltelte og store tunneltelte. Outwell giver dig de bedste forudsætninger for en vellykket telttur – bestil dit nye telt her på siden i dag!

Find et Outwell telt her

Hvis din sommer byder på overnatninger i vildmarken og i det fri, campingferie eller en tur på et af landets festivaler er teltet uundværligt – og med en model fra Outwell får du et telt i den allerhøjeste kvalitet. Outwell, der er et anerkendt dansk mærke, producerer solide og innovative telte i forskellige størrelser og til flere formål, og er et af de førende producenter på markedet for telt- og campingudstyr. Firmaets helt store fokus er på familien, hvorfor Outwell har speciale i telte, der er rummelige og har plads til alle.

  • Anerkendt kvalitetsproducent
  • Stort udvalg af modeller, størrelser og typer
  • Rummelige, solide og innovative telte med plads til hele familien

 

Du finder et bredt udvalg af kvalitetstelte fra Outwell her på siden – og det er uanset, om det er en lille tomandsudgave, et stort familietelt eller et campingtelt, du er på udkig efter. I udvalget er der endvidere masser af telttilbehør.

Vælg den rette model

Hvis du er i tvivl om, hvilken du skal vælge, giver vi dig i det følgende et par råd til, hvad du skal gå efter i dit teltvalg. Hvad angår telttyper, skelnes der typisk imellem følgende tre: kuppeltelt, tunneltelt og fortelte til campingvogn.

  • Kuppelteltet går også under navnet iglotelt, da det er formet i en halvkugle som en iglo eller en kuppel. Med et kuppeltelt får du et yderst stabilt telt, der kan modstå vind og nedbør, hvilket især skyldes dens solide ramme. Denne telttype udmærker sig desuden ved at være let at sætte op, og på visse modeller helt uden pløkker. Det betyder, at kuppelteltet i udgangspunktet er let og derfor nem at have med på tur.
  • Et noget større telt fås med tunneltelt, hvis store force er, at det er yderst rummeligt. Tunnelteltene har en god højde i opslået tilstand, ligesom de typisk har flere rum og kabiner. Med denne telttype får du et telt med mange sovepladser, hvorfor den anbefales til familier. Tunnelteltet er let at sætte op, men er samtidig noget tungere end fx kuppeltelte. Fælles for både tunnelteltet og kuppelteltet er, at de begge er yderst anvendelige telttyper og begge et sikkert valg.

 

Hvis du skal bruge teltet til campingvognen, skal du naturligvis gå efter et fortelt, der er beregnet hertil. Forteltet fungerer som et ekstra opholdsrum og giver en ekstra dimension til campingvognen. Det er i de fleste tilfælde det sted, hvor man tilbringer mest tid på sin campingferie. Du kan købe i forskellige størrelser, og der findes tilbehør hertil, der kan gøre forteltet endnu mere rummeligt. Det gælder bl.a. et anneks, der kan udgøre en ekstra sovekabine.

Når du skal vælge en telttype, er det først og fremmest et spørgsmål om, hvordan du skal bruge det. Der er selvsagt forskel på, hvilket telt du skal vælge til brug i barske vildmarksområder, festivaler eller til campingpladsen. Hvis du vil læse mere om kuppel-, tunnel- samt forteltet – og ikke mindst læse om de øvrige typer, der også findes, kan du finde det i vores guide til de forskellige telttyper.

Bestil et Outwell telt på Bilka.dk

Find et kvalitetstelt fra Outwell til fremtidens ferier og udelivsture her på siden, hvor du kan bestille det hjem i dag. Her på Bilka.dk finder du desuden en vejledning til den rette vedligeholdelse af dit telt og guide til, hvordan du pakker til teltturen.