North Field telte

Skal familien på telttur kan du ikke undvære et godt solidt telt til turen. Se hele vores udvalg af telte fra North Field, hvor du finder telte i forskellige former og med plads til 1 til 10 personer. Find det telt der passer til netop dit behov på Bilka.dk   

North Field har telte til alle

Vi har et bredt udvalg af telte, der dækker dine behov, hvad enten du er friluftsentusiast, på udflugt med familien eller på festival med vennerne. Uanset om du planlægger en kort eller lang tur, eller om du har brug for udstyr til en lille eller stor gruppe, så passer vores telte til enhver lejlighed - uanset hvilken sæson du vælger at tage på tur i.

Et bredt udvalg

Vores udvalg af campingudstyr tæller blandt andet praktiske festivalstole, så du har en behagelig siddeplads, som du nemt kan klappe sammen og tage med dig både i naturen og på festival. Vi har også foldbare trækvogne, som du nemt kan have med, når der er behov for at have madpakker, drikkevarer, ekstra tøj eller andre praktisk ting med. Derudover har vi et stort udvalg af liggeunderlag og soveposer, som holder dig varm og tør gennem hele natten.