North Field soveposer

Skal du på telttur eller skal børnene på koloni? Find en sovepose fra North Field til formålet her på siden. Du finder sovepser der kan bruges i forskellige temperaturer og sæsoner. Køb din nye North Field sovepose på Bilka.dk 

Soveposer fra North Field

Hvis du har planer om at sove udenfor, f.eks. på en festival med vennerne eller på campingtur med familien i naturen, så er det en god idé at overveje en sovepose fra North Field! Med North Fields soveposer får du nemlig en behagelig form for seng og dyne i ét, der nemt kan pakkes med på turen.

Vores udvalg af soveposer inkluderer forskellige modeller med komforttemperaturer, så du kan vælge lige dén sovepose, der passer til dine præferencer. Vi har både store og små soveposer med lav vægt, så du kan finde den perfekte størrelse til dit behov.

Soveposerne er lavet i behagelige materialer, hvor du kan vælge mellem forskellige fyldmængder afhængigt af dine ønsker. Endelig findes vores soveposer i forskellige længder med plads til hovedpuden.

Uanset om du skal sove udenfor om sommeren, vinteren eller året rundt, har North Field soveposer, som holder dig varm og tør gennem hele natten.