Juliana drivhustilbehør

Få mere ud af dit Juliana-drivhus med det rette drivhustilbehør. På Bilka.dk har vi samlet et stort udvalg af Juliana-drivhustilbehør, som du kan bruge til at gøre dit drivhus endnu mere hyggeligt og funktionelt. Det æstetiske i designet er der også tænkt på, så du kan få drivhustilbehør fra Juliana Drivhuse, der matcher drivhusets elegante og moderne stil. Her på siden finder du alt fra hylder og tagudsmykning til vandingssystemer, der gør det muligt at få endnu mere glæde af dit drivhus og få store og sunde afgrøder. Se hele sortimentet herunder.

Indret dit drivhus med ekstra hylder

Er du typen, der ikke vil nøjes, når det handler om at få plads til at dyrke planter i dit drivhus? Eller ønsker du at skabe et funktionelt rum, hvor du nemt kan stå og pleje dine planter? Uanset hvordan du bruger dit drivhus, hvad end det er forbeholdt planter eller også skal bruges som et hyggeligt uderum, kan du med de integrerbare hylder og planteborde fra Juliana Drivhuse udnytte pladsen i drivhuset fuldt ud.

Du kan for eksempel få integrerede drivhushylder i forskellige designs og mål, der giver dig mulighed for at få dine mindre planter mere op i højden og give din drivhusindretning et ekstra element. Udvalget inkluderer endda også tophylder, som du kan placere under drivhustaget og på den måde skabe en grøn oase fra gulv til loft. Drivhushylder er især oplagt til krukker med krydderurter og andre små planter eller slyngplanter, der kan hænge flot ned fra hylden.

 

Skab den perfekte arbejdsstation med et plantebord

Blandt vores udvalg af Juliana-drivhustilbehør finder du også praktiske planteborde, der er nemme at montere i drivhusets profiler, og som matcher drivhusets overordnede stil. Et plantebord er en god idé, hvis du vil kunne arbejde med dine planter i en komfortabel højde. Du kan også blot bruge bordet til at have en masse forskellige planter stående. Plantebordene er tilgængelige i forskellige udgaver og mål, så du kan finde et, der passer præcist til dit drivhus fra Juliana Drivhuse.

 

Giv dine drivhusplanter de bedste betingelser med det rette tilbehør

At dyrke afgrøder og andre typer planter i drivhus er ofte lidt en kunstart, og nogle gange kan det være lidt af en udfordring at sikre de bedste betingelser for dine planter. Det kan blandt andet skyldes vejret og det generelle klima her i Norden, men for mange er det tit også sådan, at der bare ikke altid er tid til at kigge efter planterne. Heldigvis findes der en masse nyttigt drivhustilbehør fra Juliana Drivhuse, som kan hjælpe dig godt på vej til at få store og gode afgrøder eller spirende prydplanter:

  • Vandingssystemer — Juliana Drivhuse tilbyder blandt andet automatiske vandingsanlæg og regnvandsopsamlere, som gør det nemmere for dig at sørge for, at dine planter får nok vand i løbet af dagen, selvom du ikke er hjemme.
  • Automatiske vinduesåbnere — Der er også brug for udluftning i drivhuset, så du undgår, at temperaturen ikke bliver højere, end planterne kan klare. Med en automatisk vinduesåbner sørger den selv for at åbne og lukke vinduet efter behov. 
  • Rullegardiner og skyggenet — På de særligt varme og solrige dage, hvor solen står skarpt ind på drivhuset, kan planterne i dit drivhus have brug for lidt skygge. Med de lette rullegardiner eller et skyggenet kan du sørge for, at dine planter ikke bliver brændt af solen. 
  • Opvarmning — I løbet af de koldere tider på året kan det være svært at opretholde en ordentlig temperatur inde i drivhuset, og nogle planter er særligt udsatte for temperaturudsving. Heldigvis kan du købe drivhusvarmere og isoleringsfolie fra Juliana Drivhuse, der hjælper med at holde på varmen i drivhuset. Samtidig kan du få glæde af drivhusvarmeren, så du kan sidde og hygge inde i drivhuset, selv når det er køligt udenfor.
  • Måleudstyr — Et drivhustermometer er en lille men vigtig investering, som kan hjælpe dig med at aflæse temperaturen i drivhuset og sikre de optimale betingelser for planterne og afgrøderne. Du kan vælge enten et almindeligt termometer, der viser den generelle temperatur i drivhuset, eller et jordtermometer, der viser jordtemperaturen. 

Med Juliana-drivhustilbehør har du på alle måder mulighed for at passe godt på alle dine drivhusplanter, hvad end det er i sommervarmen eller i løbet af den kolde vinterperiode.

Skab et solidt fundament med de originale Juliana-fundamenter

Et godt drivhus kræver også et solidt fundament, der sikrer drivhuset ordentligt til jorden. Det smarte valg er her at købe et originalt Juliana-fundament, der passer nøjagtigt til dit Juliana-drivhus. Du kan bruge de forskellige fundamenter til dit drivhus, uanset hvordan du ønsker at montere drivhuset. Hvad end dit Juliana-drivhus skal stå ovenpå fliserne, en støbt betonsokkel eller direkte på jorden, hjælper det originale Juliana-fundament med at sikre et stærkt og stabilt fundament.