Jesper Stein bøger

Se udvalget af spændende krimiromaner fra Jesper Stein, som er tidligere kriminalreporter og journalist. Den danske forfatter er prisbelønnet for sine hårdtslående romaner, som faktisk også har et personligt præg fra sin ungdom. Lyder det som noget for dig, så bestil i dag på Bilka.dk.

Oplev danske krimiromaner fra øverste hylde

Krimi er formentlig en af de foretrukne kategorier, hvad angår romangenrer. Og når der er tale om krimier fra Jesper Stein, så kan du godt regne med, at du har underholdning i mange timer. For eksempel er den betagende historie om vicepolitikommissæren, Axel Steen, blot ét af Jesper Steins mesterværker, som er blevet læst internationalt af krimielskere.

De spændende værker har været med til, at Jesper Stein har vundet adskillige priser for sine romaner. Det skete blandt andet i 2015, da bind fire af krimiserien med vicepolitikommissær Axel Steen, Aisha, sikrede ham den meget anerkendte pris, De Gyldne Laurbær. Jesper Stein er altså en af de mest kendte og velprofilerede danske forfattere i nyere tid.

Har du ikke plads til en bog eller to fra Jesper Stein på din bogreol? Frygt ej, på Bilka.dk har vi også et fint udvalg af produkter til opbevaring. Så kan du med fordel bestille flere bøger fra Bilka.dk

Kom helt tæt på Jesper Stein

Ønsker du at komme helt tæt på Jesper Stein, så kan bogen ‘Rampen’ være noget for dig. Her skriver Jesper Stein nemlig hudløst ærligt om sin ungdom og familie, som bestod af intriger og sin forældres skilsmisse. I 2021 blev denne bog hædret med Læsernes Bogpris. Det betyder, at selvom Jesper Stein er kendt for sine krimiromaner, så kan du også være heldig at læse det anderledes, men spændende og medrivende værk om Jesper Steins private liv.

Køb bøger fra Jesper Stein på Bilka.dk

Er du blevet inspireret til at læse ét eller flere værker fra Jesper Stein, så kan du finde det på Bilka.dk. Vi har et fint udvalg af de medrivende bøger, som vil give dig underholdning fra øverste boghylde. Vælger du den forkerte bog, så kan du returnere den. Det er muligt på grund af vores ubegrænset returret. Husk din kvittering.