Jesper Stein bøger

Se udvalget af spændende krimiromaner fra Jesper Stein, som er tidligere kriminalreporter og journalist. Den danske forfatter er prisbelønnet for sine hårdtslående romaner, som faktisk også har et personligt præg fra sin ungdom. Lyder det som noget for dig, så bestil i dag på Bilka.dk.

Oplev danske krimiromaner fra øverste hylde

Krimi er formentlig en af de foretrukne kategorier, hvad angår romangenrer. Og når der er tale om krimier fra Jesper Stein, så kan du godt regne med, at du har underholdning i mange timer. For eksempel er den betagende historie om vicepolitikommissæren, Axel Steen, blot ét af Jesper Steins mesterværker, som er blevet læst internationalt af krimielskere.

De spændende værker har været med til, at Jesper Stein har vundet adskillige priser for sine romaner. Det skete blandt andet i 2015, da bind fire af krimiserien med vicepolitikommissær Axel Steen, Aisha, sikrede ham den meget anerkendte pris, De Gyldne Laurbær. Jesper Stein er altså en af de mest kendte og velprofilerede danske forfattere i nyere tid.

Har du ikke plads til en bog eller to fra Jesper Stein på din nuværende bogreol? Frygt ej, på Bilka.dk har vi et bredt udvalg af reoler, hvor du kan finde en ny reol til opbevaring af din bogsamling. Så kan du med fordel også bestille flere bøger fra Bilka.dk

 

Rækkefølgen på Jesper Steins bøger

 

Rækkefølgen på bøgerne i Axel Steen-serien

 1. Uro (2012)
 2. Bye bye blackbird (2013)
 3. Akrash (2015)
 4. Aisha (2016)
 5. Papa (2017)
 6. Solo (2018)
 7. City (2023)

 

Oplev danske krimiromaner fra øverste hylde med Jesper Steins mangfoldige forfatterskab. Udover den populære Axel Steen-serie, byder Jesper Stein også på andre bemærkelsesværdige titler.

 

Øvrige bøger af Jesper Stein

 1. Man jager et bæst og fanger et menneske (2008)
 2. Novellen 'Gudinden' i 'Over grænsen' (2016)
 3. Rampen (2020)
 4. Ædru (2022)

 

Kom helt tæt på Jesper Stein

Ønsker du at komme helt tæt på Jesper Stein, så kan bogen ‘Rampen’ være noget for dig. Her skriver Jesper Stein nemlig hudløst ærligt om sin ungdom og familie, som bestod af intriger og sin forældres skilsmisse. I 2021 blev denne bog hædret med Læsernes Bogpris. Det betyder, at selvom Jesper Stein er kendt for sine krimiromaner, så kan du også være heldig at læse det anderledes, men spændende og medrivende værk om Jesper Steins private liv.

 

Køb bøger fra Jesper Stein på Bilka.dk

Er du blevet inspireret til at læse ét eller flere værker fra Jesper Stein, så kan du finde dem her. Udover spændende krimiromaner tilbyder Bilka.dk også et bredt spektrum af andre litterære genrer. Fra hjertevarmende romantik og dybtgående biografier til fængslende science fiction og inspirerende selvudviklingsbøger, har vi noget for enhver smag. Opdag nye verdener og berig din læseoplevelse med vores omfattende sortiment af bøger. Uanset din præference, kan du finde og bestille din næste store læseoplevelse på Bilka.dk.