Garmin golfure

Med et golfur fra Garmin får du et brugervenligt armbåndsur, der forbedrer dit spil på greenen. GreenView-funktionen giver overblik over feltets udformning og afstand til nærmeste flag. Køb dit Garmin golfur til en god pris på Bilka.dk og se forskellen.

Garmin golfur – armbåndsuret enhver golfer må eje!

Du finder et stort udvalg af sportsure og aktivitetstrackere på Bilka.dk. Helt særligt for Garmins golfure gælder, at du blandt andet får:

  • Op til 41.000 forudindstillede golfbaner, der giver dig et overblik over greenen
  • Golfurets smarte GPS-funktion måler den præcise afstand mellem dig og næste flag
  • Mulig for at tælle point på digitalt scorekort, som du kan dele med online golffællesskab

Garmins golfur er et robust og vandtæt sportsur til dig, der elsker golf. Med tusindvis af forudindstillede golfbaner giver GreenView dig et fantastisk overblik over greenens udformning. Golfuret giver dig endda mulighed for at flytte på dagens flag, så du kan tælle hvor mange slag, du får brug for.

Den smarte GPS-teknologi giver dig desuden muligheden for at måle den præcise afstand, der er mellem dig og det næste flag på greenen.

Når du har spillet færdigt, er det nemt at uploade, analysere og dele dine point via Garmin Connects golffællesskab.

Forbedr din sportspræstationer: Golfur eller smartwatch?

Garmin står efterhånden bag et bredt udvalg af populære sports- og golfure i høj kvalitet. Selvom de to armbåndsure minder om hinanden, er der stor forskel på de to urtyper.

En helt afgørende forskel er selvfølgelig Garmins golfurs forudindstillede golfbaner. Er du vild efter at forbedre dit spil på golfbanen og få indsigt i unikke informationer om greenens layout, bør du derfor altid vælge et golfur.

Er du vild med flere sportsgrene, vil du kunne få stor glæde af et af Garmins alsidige smartwatches. Smartwatches fra Garmin har avancerede GPS-funktioner, pulstæller og mulighed for at downloade apps, der passer til din aktive livsstil.

Garmin Connect™ Når du er færdig med din aktivitet, kan du gense og dele dine fremskridt på Garmin Connect vores online-træningsunivers. Når du har fundet dit nye golfur fra Garmin, tager det ikke lang tid at bestille fra Bilka.dk.