Elly Griffiths bøger

Elsker du at læse krimier, så vil Elly Griffiths’ bøger være et sikkert hit. Hun er nemlig kendt for den meget populære krimiserie om arkæologen Ruth Galloway. Dyk ned i den spændende krimiserie, og køb bøger fra Elly Griffiths på Bilka.dk.

Elly Griffiths er en anerkendt krimiforfatter

Elly Griffiths er et alias for forfatteren, Domenica de Rosa, som er en anerkendt britisk krimiforfatter. Hun er mest kendt for sine værker som Ruth Galloway-serien. Elly Griffiths’ værker er solgt i mere end 100.000 eksemplarer i Danmark og endnu flere verden over. Det gør hende til en af de mest succesfulde krimiforfattere i nyere tid.

Uanset om du er mangeårig fan af Elly Griffiths’ værker eller et helt ny på området, så kan du gå på opdagelse i flere af hendes historier her på siden. Når du har fundet den bog, du gerne vil læse, så læn dig tilbage i din behagelige stol, og nyd den spændende fortælling om den slagfærdige arkæolog, Ruth Galloway, politimanden Edgar Stephens eller tryllekunstneren Max Mephisto, som også er at finde i Elly Griffiths’ værker.

Klassisk krimiserie med et twist

De spændende bøger om Ruth Galloway er ikke som andre krimier. Ruth Galloway er nemlig ikke kriminalassistent eller detektiv, men derimod antropolog og arkæolog med speciale i knogler. Hun hjælper politiet med efterforskninger, da hun kan være med til at tidsbestemme de gamle knogler, så politiet kan komme i den rigtige retning.

Det er en innovativ, nytænkende og anderledes måde at skrive krimier på, da der kommer en anden synsvinkel på de forskellige efterforskninger. Det giver krimigenren et forfriskende pust, da der også er tale om langsomt udviklende plots, hvor andre krimier ofte er i højere tempo. På den måde kan du som læser også skabe en relation til Ruth Galloway, da du følger hendes rejse, som er fyldt med spændende historie og arkæologi.

En spændende bog fra Elly Griffiths kan være opskriften på afslappende stunder, hvor du kan koble af og samtidig dykke dig ind i de interessante karakterer i historien.