BRIO gåvogne og babylegetøj

Sjove lyde, flotte farver og buttede former – dette legetøj er specielt designet til at engagere din babys sanser. Alt sammen for at gøre de første usikre skridt i verden så spændende som muligt. BRIO gåvognen er en god klassiker til dit barn. Lige som babylegetøjet fra BRIO, er gåvognen fremstillet af træ.

Brio babylegetøj og gåvogne - en sjov start

Legetøj til de allermindste: Sjove lyde, flotte farver og buttede former – vores babylegetøj er specielt designet til at stimulere din babys sanser. Alt sammen for at gøre de første usikre skridt i verden så spændende (og sikre!) som muligt.

De enkelte færdigheder udvikler sig normalt i en bestemt periode - dem kalder vi udviklingstrin. Det er disse udviklingstrin, vi bygger vores legetøj på i alderen 0-6 måneder, 6-12 måneder, 2 år, 3 år og 5 år. For os er leg bare et andet ord for udvikling. Derfor er vores legetøj udformet i et enkelt design, resten er op til fantasien. BRIO’s ikoniske Lære-Gå-Vogn, der støtter barnet i at lære at gå, den verdensberømte gravhund eller flere varianter af trækdyr er legetøj, der følger barnet i dets udvikling.

Leg og læring går hånd i hånd. Derfor har vi hos BRIO skabt pædagogisk legetøj, der udvikler dit barns motoriske færdigheder, logiske tankegang og kreative egenskaber. Magnetisk legetøj, byggeklodser, musikinstrumenter eller BRIO’s klassiske klovn. Alt vores pædagogiske legetøj er designet til at give barnet de bedste forudsætninger for at udvikle sig.