BRIO Builder

Det unikke træbaserede byggesystem, BRIO Builder, opmuntrer børn til at bygge deres eget legetøj – enten ud fra deres egen fantasi eller ud fra modelbilleder. Når de bygger, træner børnene en række færdigheder: De lærer at sortere og se mønstre, mens de får større forståelse for verden omkring dem.

Brio Builder - byggesten af træ

Med BRIO Builder kan du bygge et fly, en mini-bil eller et fantasifuldt rumskib - mulighederne er uendelige. Byg og leg sammen med dine venner eller sammen med dine forældre! I vil få en masse sjov sammen.

Vi tilbyder alt det værktøj og de dele, du har brug for, men du bestemmer, hvad du vil bygge. Byggesystemet er lavet i materialer med en fin balance mellem træ og plast, og alle dele i træ er FSC®-certificeret. BRIO Builder udvikler de finmotoriske færdigheder, kreativitet og lærer børnene at sortere og se mønstre.

Det hjælper også børnene til at forstå omgivelserne i den virkelige verden og overføre dem til deres egne kreationer. Fra efteråret 2019 er to af sættene motoriseret. Inspirationsfolder med gode ideer medfølger, og serien er anbefalet fra 3 år.