BRIO tog og togbane

BRIO tog og togbaner er ikke længere de eneste dele i denne klassiske serie. BRIO har med tiden udviklet serien, så man kan udvide legen fra togbanen til fx. havet med et færgerejsesæt og til luften med et lufthavnssæt.

Fut fuuut! Se hvordan BRIO toget kører i skoven

BRIO togbanerne findes i mange forskellige udgaver og kan udvides i det uendelige. Det viste sæt til skovarbejde virker med sjove magneter og drejemekanismer på togvognen.

BRIO tog for store og små

BRIO tog og BRIO togbaner i træ er en klassiker. Togbanen indeholder spor, tog og tilbehør, der kan kombineres i det uendelige og giver mange timers morskab! BRIO tog og togbanens mange elementer styrker børnenes kreativitet, og under bygning og ombygning øver børnene sig i logisk tankegang og motoriske færdigheder.

BRIO tog er et hit for både store og små, da legen udvikler sig i takt med barnet. Start med at køre toget på simple baner, lær at sætte togbanerne sammen i mange forskellige formationer og byg en hel by med færger, passagerer og forskellige togtyper. Slip kreativiteten og fantasien løs og fordyb dig i BRIOs verden af tog. Fut fut!

Når børn begynder at lege med legetøj, viser de stor nysgerrighed for detaljer og fokuserer på ét stykke legetøj ad gangen. De holder af at køre vores tog frem og tilbage på eller uden for skinnerne – en sjov og spændende introduktion til toglege.

Min første togbane er med lokomotiv og vogne i spændende farver, med lyde og bevægelser og en struktur, der fanger de små børns interesse. Nu kan legen begynde. De magiske 2-vejs magneter på tog og vogne gør legen nemmere via deres evne til at forbinde tog i begge retninger uden at afstøde hinanden. BRIO’s patenterede ramper fører toget op og ned ad træskinnerne fra flere vinkler.

Min første togbane er et koncept til børn fra 18 måneder, der udvikler dit barns leg, og opmuntrer til at kombinere forskelligt legetøj og efterhånden skabe små verdener. Snart er dit barn klar til at udvide legen i BRIO World, som byder på endnu mere leg med tog og biler i inspirerende omgivelser.